reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia tym razem musi sie udac. To prezent za Twoja dobra dusze i tego smacznego makowca. Oczywiscie wczoraj wszystko zjedlismy [emoji8]

Dziewczynki to i ja sie pochwale. Jak wchodze do domu to wbijam 4cyfrowy kod. Oastatnio Natus je wbija bo fajnie piszcza guziki. A dzis M dal mu samodzielnie wbic i wyobrazcie sobie, ze dokladnie zapamietal wszystkie cyfry [emoji1] madry ten moj synus [emoji178]

reklama
@dżoasia gratulacje [emoji7]

Dziewczynki ja również Wam życze spokojnych, rodzinnych Świąt, brzuchatkom szczęśliwych rozwiązań, starającym się dwóch kreseczek. Oby następne Święta były w powiększonym gronie.
Ps.
Kiedy po ovi można testować?

Dla wszystkich dzielnych kobiet najlepsze życzenia z okazji ŚWIĄT! Są to święta CUDU NARODZIN i w tym szczególnym dniu życzę każdej z was takiego cudu! A tym które już posiadają swoje małe - wielkie cuda aby każdy dzień przynosił piękne wspólne chwile!

Załączniki

• bb2.jpg
    bb2.jpg
    234,1 KB · Wyświetleń: 106
Dzoasia, ogromne gratulacje!!!!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

A na swieta jem barszcz z fasolą, rybę, i trochę kutii ;) a! I teściowa obiecała mi pierogi ruskie [emoji1]

U mnie dzisiaj @ jak w zegarku. Teraz 3 miechy przerwy w staraniach bo czekam aż zacznę nowa prace.

Aaa no i jeszcze u mnie dzisiaj taka sytuacja:
Gratulacje :)

Dziś trochę się strachu najadłem, rano jak wstałam to poczułam że coś leci ale się już przyzwyczaiłam że resztka luteiny ale w toalecie okazało się że sluz był przybrudzony taki kawa z mlekiem. Nie chciałam panikowac, ale wzięłam nospe i tryb odpoczynkowy dalej. Cały dzień spokój a popołudniu to samo. Wiedziałam że mój lekarz ma dyżur to pojechałam, mówi że tym mam się nie przejmować, jak mnie trochę ciągnie to żebym 2-3 razy dziennie brała ta nospe. Trochę mnie to uspokoiło ale i tak będę tylko leżeć narazie.

Wszystkim życzę wesołych a przede wszystkim spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym :*

@dżoasia cudowna wiadomość! Wierzę że szczepienia były kropką nad i i teraz wszystko sie uda
@dżoł jeśli masz wprowadzic leki od testu to ja od 24 DC testowałam bo miałam obsesję że za późno wprowadze a encorton i clexane gdzieś od 22 DC nie jak Malina kazał po pozytywnym

reklama
Do góry