marshia
Fanka BB :)
@AniaK30 tak, ja jestem z Wro. Wprawdzie byłam w Łodzi u Paśnika, ale ostatecznie immunologicznie lepiej poprowadził mnie Gizler, bo pozwolił na większe dawki leków. On świetnie ogarnia immuno i cały czas będę go polecać dziewczynom z okolicy. Dwa tyg temu skończyłam 40 lat, urodzę mając 41. To jest moja 6 ciąża i będzie 1 dziecko. Gizler przyjmuje w invimedzie, ale myślę że terminy do niego przynajmniej na pół roku obstawione. Znajdź „Poliklinikę na Grobli” w necie. Przyjmuje tam w stody ok 17-19.
Mnie na co dzień prowadzi jeszcze inny lekarz (od 2 ciąży), ale nie miał nic przeciwko współpracy mojej z Gizlerem i Paśnikiem i uznawal ich zalecenia. A teraz zaczyna też lekko kumać immuno, bo wypróbował na mnie użycie accofilu, intralipidu i tym podobnych . Także jakby coś mam też położnika ze szpitala na Borowskiej.
Mnie na co dzień prowadzi jeszcze inny lekarz (od 2 ciąży), ale nie miał nic przeciwko współpracy mojej z Gizlerem i Paśnikiem i uznawal ich zalecenia. A teraz zaczyna też lekko kumać immuno, bo wypróbował na mnie użycie accofilu, intralipidu i tym podobnych . Także jakby coś mam też położnika ze szpitala na Borowskiej.