reklama
plastulinka
Fanka BB :)
burczuś
@Destino każdego dnia myślę o Was.Każda modlitwa w waszej intencji... Helenka to wojowniczka...ale Ty też. Dużo sił...
@nafoczka też życzę wpadeczki A co do synka...fajnie,że widać w domu dyscyplinę, bo przerażające jest to, jak się widzi jak rodzice wyręczają we wszystkim swoje dzieci. Szczególnie synusiów...(tatusiowie zaś córeczki). Dzieci nie mają żadnych obowiązków,wszystko jest im podstawiane pod nosek...i spod noska zabierane A potem w wieku nastoletnim jest problem Aaaale to temat rzeka A więc gratuluję,że ktoś widzi Wasze starania
@Marthi @bertha widzę baaaardzo pozytywne nastawienie na starania Trzymam kciuki
@nafoczka też życzę wpadeczki A co do synka...fajnie,że widać w domu dyscyplinę, bo przerażające jest to, jak się widzi jak rodzice wyręczają we wszystkim swoje dzieci. Szczególnie synusiów...(tatusiowie zaś córeczki). Dzieci nie mają żadnych obowiązków,wszystko jest im podstawiane pod nosek...i spod noska zabierane A potem w wieku nastoletnim jest problem Aaaale to temat rzeka A więc gratuluję,że ktoś widzi Wasze starania
@Marthi @bertha widzę baaaardzo pozytywne nastawienie na starania Trzymam kciuki
Burczus Karol jest bardzo emocjonalny i ruchliwy. Musi mieć dyscyplinę bo by chodzili po lampach a ja bym nic nie ogarnęła tylko... pani mówiła ze "woli nie slyszec" ze on ciągle "dostaje bure", a ja nie przeczę wiec to tak.. jak piszesz temat rzeka... trzymasz krotko- źle, masz rozwydrzone dziecko- tez źle, a o ideał trudno z tym ze Pani mnie zna wiec "zatyka uszy" a ze on jest bardzo bardzo uczuciowy to mówi wszystko ♡@Destino każdego dnia myślę o Was.Każda modlitwa w waszej intencji... Helenka to wojowniczka...ale Ty też. Dużo sił...
@plastulinka
Podziwiam Cie.. bardzo duzo przeszlas Trzymam kciuki !!! u mnie poczatek w 7tc bylam na usg i widzialam serduszko teraz bede na wizycie w 10tc i strach czy nadal dzieciatko zyje... codziennie robie zastrzyki clexane... doszukuje sie objawow i wariuje juz bo sie boje kolejnej straty...
Podziwiam Cie.. bardzo duzo przeszlas Trzymam kciuki !!! u mnie poczatek w 7tc bylam na usg i widzialam serduszko teraz bede na wizycie w 10tc i strach czy nadal dzieciatko zyje... codziennie robie zastrzyki clexane... doszukuje sie objawow i wariuje juz bo sie boje kolejnej straty...
mała79
roki_1991
@Marthi
Teraz przede mna wizyta za tydz... kolejny strach przed usg... Wszystko teraz w rękach Boga...
Na pewno wszystko będzie dobrze choć znam ten stres i doskonale go pamiętam. U mnie połowa, a wcale nie jest z tym strachem lepiej.
Wczoraj byłam na wizycie, wszystko jest okej. Na 200% dziewczynka, bo wczoraj tylko pupa świeciła ledwo się udało jedno zdjęcie z boku zrobić. Waży 363gr i wczoraj było dokładnie 20+0 a od dwóch dni czuje w końcu ruchy malutkiej
reklama
Podziel się: