reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 - super, ze rośnie! Pytanie tylko czy naturalnie czy leki, które przyjmujesz podnoszą jego stan we krwi? Bo o ile wiem, ze luteina wychodzi w badaniu krwi, tak np progesteron nie. A Ty masz jeszcze inne nieznane mi specyfiki wiec warto się zorientować jak to z nimi jest.

Dziewczynki nie wiem co wam napisac. Usg bez zmian, a wiec co do wylewu u Helenki wiemy, ze nic nie wiemy. Zyje... jednak od dwoch dni ma klopot z oddychaniem. Narazie jeszcze na cpapie, ale nie wiem jak dlugo. Serduszko... wciaz do obserwacji.

Z synkiem... czasem wezme go na rece. Dzis polozyam spac. Ciezko nie moc nic przy nim zrobic. A on teskni i powoli odsuwa sie ode mnie. Samo zycie.

Ja kiepsko. Dobrze, ze rana sie goi, ale 13 dzien po cieciu, a ja wciaz na przeciwbolowych i przeciwzapalnych. Na granicy zapalenia macicy. Poki co jeszcze sie trzymam.

M wspanialy, choc ostro wymeczony. I nieco zdziwiony, ze wszystko musi ogarniac, bo czasem nie daje rady. Kobieta musi, niktvjej o zdanie nie pyta. Jest jednak dzielny i baaaardzoo pomocny

Wybaczcie, ze tylko prywata, ale grafik napiety, bo najczesciej wisz e na sznurku (czytaj laktator). Taki plus tego, ze Nati zalapie sie na butelke

@marzycielka81 nie wazne po czym, wazne, ze rosnie progesteron. Daje nadzieje [emoji110][emoji110][emoji110]

@smerfik88 tu w ciazy prawie wszyscy pili pokrzywe. Ja nawet teraz, bo po cc moja morfologia kuleje i dali mi zelazo. Wole pokrzywe, bo lepszy efek.

Wybaczcie, ze tak ogolnie napisalam. Podczytuje was w wolnej chwili.

Trzymam kciuki za fighterki, tym, ktore przymierzaja sie do staran przyjemnych zblizen zycze, starajacym sie pieknych owocow i 2kresek, brzuchatkom spokojnej ciazy, marzycielkom (min. @nafoczka) cudnej silnej wpadeczki, a co [emoji4], diagnozujacym sie madrych lekarzy

@Destino - biedna ta Wasza kruszynka... cały czas jestem z Wami myslami. Nawet nie wyobrazam sobie co przeżywacie... :( Dobrze, ze masz takie wsparcie w Mężu i tak bardzo Ci pomaga! Trzymajcie sie dzielnie. Jestescie wspaniała rodzina. Dbajcie o siebie!

@Destino kochana jestes dzieln bardzo ;* a Helenka to wojowniczka ;* modlitwa i myslami z wami

Dziewczyny ale poki co chyba morfologia nie wyplywa zle na moje malenstwo ? Kurde caly czas sie czyms stresuje

reklama
Do góry