reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Marthi
@marzycielka81 - super, ze rośnie! Pytanie tylko czy naturalnie czy leki, które przyjmujesz podnoszą jego stan we krwi? Bo o ile wiem, ze luteina wychodzi w badaniu krwi, tak np progesteron nie. A Ty masz jeszcze inne nieznane mi specyfiki wiec warto się zorientować jak to z nimi jest.
Porzeczka1234
@marzycielka81 Super myślę , że nie jest źle który masz dpo? Jeśli cię stresuje moje pytanie nie pisz!
@marzycielka81 ja myślę że progesteron bardzo ładnie idzie w górę ♡♡♡ i bez znaczenia ma czy po lekach.
marzycielka81
Dzis jest 10 dpo i 7 dzien od transferu zarodkow 3 dniowych. Rosnie bo teraz biore luteine doustnie i ona zaczela tak wplywac, dupastron nie wychodzi a prolutex to nie wiem.@marzycielka81 Super myślę , że nie jest źle który masz dpo? Jeśli cię stresuje moje pytanie nie pisz!
Dziewczynki nie wiem co wam napisac. Usg bez zmian, a wiec co do wylewu u Helenki wiemy, ze nic nie wiemy. Zyje... jednak od dwoch dni ma klopot z oddychaniem. Narazie jeszcze na cpapie, ale nie wiem jak dlugo. Serduszko... wciaz do obserwacji.
Z synkiem... czasem wezme go na rece. Dzis polozyam spac. Ciezko nie moc nic przy nim zrobic. A on teskni i powoli odsuwa sie ode mnie. Samo zycie.
Ja kiepsko. Dobrze, ze rana sie goi, ale 13 dzien po cieciu, a ja wciaz na przeciwbolowych i przeciwzapalnych. Na granicy zapalenia macicy. Poki co jeszcze sie trzymam.
M wspanialy, choc ostro wymeczony. I nieco zdziwiony, ze wszystko musi ogarniac, bo czasem nie daje rady. Kobieta musi, niktvjej o zdanie nie pyta. Jest jednak dzielny i baaaardzoo pomocny
Wybaczcie, ze tylko prywata, ale grafik napiety, bo najczesciej wisz e na sznurku (czytaj laktator). Taki plus tego, ze Nati zalapie sie na butelke
@marzycielka81 nie wazne po czym, wazne, ze rosnie progesteron. Daje nadzieje [emoji110][emoji110][emoji110]
@smerfik88 tu w ciazy prawie wszyscy pili pokrzywe. Ja nawet teraz, bo po cc moja morfologia kuleje i dali mi zelazo. Wole pokrzywe, bo lepszy efek.
Wybaczcie, ze tak ogolnie napisalam. Podczytuje was w wolnej chwili.
Trzymam kciuki za fighterki, tym, ktore przymierzaja sie do staran przyjemnych zblizen zycze, starajacym sie pieknych owocow i 2kresek, brzuchatkom spokojnej ciazy, marzycielkom (min. @nafoczka) cudnej silnej wpadeczki, a co [emoji4], diagnozujacym sie madrych lekarzy
Z synkiem... czasem wezme go na rece. Dzis polozyam spac. Ciezko nie moc nic przy nim zrobic. A on teskni i powoli odsuwa sie ode mnie. Samo zycie.
Ja kiepsko. Dobrze, ze rana sie goi, ale 13 dzien po cieciu, a ja wciaz na przeciwbolowych i przeciwzapalnych. Na granicy zapalenia macicy. Poki co jeszcze sie trzymam.
M wspanialy, choc ostro wymeczony. I nieco zdziwiony, ze wszystko musi ogarniac, bo czasem nie daje rady. Kobieta musi, niktvjej o zdanie nie pyta. Jest jednak dzielny i baaaardzoo pomocny
Wybaczcie, ze tylko prywata, ale grafik napiety, bo najczesciej wisz e na sznurku (czytaj laktator). Taki plus tego, ze Nati zalapie sie na butelke
@marzycielka81 nie wazne po czym, wazne, ze rosnie progesteron. Daje nadzieje [emoji110][emoji110][emoji110]
@smerfik88 tu w ciazy prawie wszyscy pili pokrzywe. Ja nawet teraz, bo po cc moja morfologia kuleje i dali mi zelazo. Wole pokrzywe, bo lepszy efek.
Wybaczcie, ze tak ogolnie napisalam. Podczytuje was w wolnej chwili.
Trzymam kciuki za fighterki, tym, ktore przymierzaja sie do staran przyjemnych zblizen zycze, starajacym sie pieknych owocow i 2kresek, brzuchatkom spokojnej ciazy, marzycielkom (min. @nafoczka) cudnej silnej wpadeczki, a co [emoji4], diagnozujacym sie madrych lekarzy
Marthi
reklama
marzycielka81
Podziel się: