reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Oj Foczka [emoji3590] moze jakis cudowny traf, ze uda sie miec kokardki sie wydarzy [emoji8]. Jam w stresie znow. Wlaczylam dupka, devigel I encorton I czekam na przebieg zdarzen

Ile dpo dzisiaj u ciebie? Jakieś przeczucia? :)

Nafoczka, Burczus, Marthi, Marshia (odbieraj telefony! ;)), dzoasia, Destino i Helenka, brzuchatki i staraczki, buziaki!

reklama
@nafoczka - oj, współczuje końcówki roku, w księgowości faktycznie jest co robic! Podziwiam, ze ogarniasz maluchy + dietke dla męża i cala chate. Wow, Karol juz sam jeździ autobusem? Ile on ma lat? Heheh zawsze mozesz zaliczyć cudowna wpadkę :D

@teczowa89 - w ktorym dc włączyłaś dupka i encorton?;)

@smerfik88 - na hemoglobinę super działają tez buraki jak dobrze pamietam!;* Dla mnie 20mg to za duzo (chyba ze kroilabym na pol te tabletki :D), ale dziekuje w swoim i innych imieniu za propozycje. Na pewno ktos chętnie przygarnie ;)

@bertha - [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Destino - jak Helenka? Jak Synuś? Jak dajecie rade? [emoji8]

@smerfik88 - zadbaj kochana zadbaj [emoji8] Poczytaj w necie co poprawia te hemoglobinę - ja pokrzywe kojarzę i wlasnie buraki. Ale na pewno jest wiecej opcji [emoji8] Który u Was tc?

Ile dpo dzisiaj u ciebie? Jakieś przeczucia? :)

Nafoczka, Burczus, Marthi, Marshia (odbieraj telefony! ;)), dzoasia, Destino i Helenka, brzuchatki i staraczki, buziaki!
3 dpo. Przeczuc nie mam, jakos jeszcze pochodze w postawie 'take it easy' ale pewnie im blizej bedzie 10 dpo to bedziesz wiekszy stres
@Marthi 3dpo wracam. Znaczy dzis [emoji6]

reklama
Dziewczyny ja też popijam sobie właśnie pokrzywkę w pracy :) Skończyły mi sie wszystkie torebkowane herbaty(zielone,melisy) więc wzięłam się za sypane...i tą pokrzywę tez własnie wykończyłam;p
@bertha :* @marshia :* @Marthi :* @marzycielka81 :* @Auri_a :* Miłego dnia całej reszcie ;*
P.S. @nafoczka mniej więcej kumam o co chodzi z końcówką roku w księgowości ;) Chociaż u mnie będzie za miesiąc ogień...bo wtedy kończymy grudzień :)

Ostatnia edycja:
Do góry