reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi dr Kaznowski. Ja biore 1/2x3 czuje sie dobrze. Wrecz sennosc mi minela ale oprocz tego staram sie trzymac diete i co 2 dzien byc na silowni. Lekarza polecam ze wzgledu na znajomosc poziomow homocysteiny i witaminy d3 oraz mutacji. Biore juz 2 tygodnie. Czasami ciezko bo ciagnie mnie do slodkosci i brakuje bulek pszennych.

Przepraszam Was, ze sie nie odzywam ale brak czasu, zastepuje teraz kolege co na urlop poszedl i mam duzo pracy a po poludniami zanim maly pojdzie spac padam na twarz i glupio mi sie odezwac jak nie mam sily doczytac co u Was.

Buziaki dla Was wszystkich.

@plastulinka plastusia bardzo, bardzo mnie cieszy Twoja ciąża! do przodu to najwazniejsze, odpoczywaj,a magnez jako jedyny w ciąży przebadany asmag forte tak jak dziewczynki tu już pisały,
@czarna_mala co u Ciebie?
@Porzeczka1234 Malina zalecił Wam kolejne szczepienia? po badaniach?
@Kitki a synek nie był szczepiony z zalecenia neurologa ?
@Oczekujaca123 10 tc jak to leci:p super tak dawno nie było na bb ciąży blizniaczej chyba od czasu Toli;) czekam na fotkę dwóch bąbelków:p

@Destino jak robisz badania tsh to jak robisz w dniu badania , normalnie bierzesz ta tabletkę o 5 rano A potem wykonujesz badanie ? Czy jak ?
Badanie zawsze robi się bez tabletki!

@mickey* tak zalecił szczepienia 3! badania złe do powtórzenia i zielone światło ! Mój mrl 13,3% po ciąży mogłam spróbować na lekach ale ja się boję !

@dżoasia no wlasnie trzymam sie w dwupaku...termin na jutro a czuje jak mlody sie zapiera raczkami i pcha w podbrzusie jakby chcial przestawic brzuch i zrobix sobie troche miejsca mam nadzieje ze obada trase no ale ma czas do pon, startujemh z balonikiem potem oxy, oby jakos poszlo:) buzka:*

reklama
Dziewczyny, które planują wybrać się do doktora Przybycienia na monitoring (Tarnów):
4791C7EF-20D4-42C1-ADCD-B4CAC337C8B9.jpeg

Załączniki

• 4791C7EF-20D4-42C1-ADCD-B4CAC337C8B9.jpeg
    4791C7EF-20D4-42C1-ADCD-B4CAC337C8B9.jpeg
    617,9 KB · Wyświetleń: 633
Do góry