@plastulinka ja polecam magnez asmag forte Ja biorę czasem nawet 8 tabletek dziennie....
reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
@Marthi dr Kaznowski. Ja biore 1/2x3 czuje sie dobrze. Wrecz sennosc mi minela ale oprocz tego staram sie trzymac diete i co 2 dzien byc na silowni. Lekarza polecam ze wzgledu na znajomosc poziomow homocysteiny i witaminy d3 oraz mutacji. Biore juz 2 tygodnie. Czasami ciezko bo ciagnie mnie do slodkosci i brakuje bulek pszennych.
Przepraszam Was, ze sie nie odzywam ale brak czasu, zastepuje teraz kolege co na urlop poszedl i mam duzo pracy a po poludniami zanim maly pojdzie spac padam na twarz i glupio mi sie odezwac jak nie mam sily doczytac co u Was.
Buziaki dla Was wszystkich.
Przepraszam Was, ze sie nie odzywam ale brak czasu, zastepuje teraz kolege co na urlop poszedl i mam duzo pracy a po poludniami zanim maly pojdzie spac padam na twarz i glupio mi sie odezwac jak nie mam sily doczytac co u Was.
Buziaki dla Was wszystkich.
dżoasia
@smerfik88 u mnie dalej zawieszenie, ten cykl w tyłek, czekam na następny... może uda sie w końcu podziałać (czekam na to już od kwietnia)
U
użytkownik m
Gość
@plastulinka plastusia bardzo, bardzo mnie cieszy Twoja ciąża! do przodu to najwazniejsze, odpoczywaj,a magnez jako jedyny w ciąży przebadany asmag forte tak jak dziewczynki tu już pisały,
@czarna_mala co u Ciebie?
@Porzeczka1234 Malina zalecił Wam kolejne szczepienia? po badaniach?
@Kitki a synek nie był szczepiony z zalecenia neurologa ?
@Oczekujaca123 10 tc jak to leci super tak dawno nie było na bb ciąży blizniaczej chyba od czasu Toli czekam na fotkę dwóch bąbelków
@czarna_mala co u Ciebie?
@Porzeczka1234 Malina zalecił Wam kolejne szczepienia? po badaniach?
@Kitki a synek nie był szczepiony z zalecenia neurologa ?
@Oczekujaca123 10 tc jak to leci super tak dawno nie było na bb ciąży blizniaczej chyba od czasu Toli czekam na fotkę dwóch bąbelków
Porzeczka1234
Badanie zawsze robi się bez tabletki!@Destino jak robisz badania tsh to jak robisz w dniu badania , normalnie bierzesz ta tabletkę o 5 rano A potem wykonujesz badanie ? Czy jak ?
@mickey* tak zalecił szczepienia 3! badania złe do powtórzenia i zielone światło ! Mój mrl 13,3% po ciąży mogłam spróbować na lekach ale ja się boję !
@smerfik88 tak jak pisze porzeczka -badanie bez tabletki rano
Totois30
reklama
Podziel się: