reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To mnie chyba psychika tam kluje piecze itd [emoji14]
myślę, że gdyby było cos nie tak to by przecież wprost o tym napisali :)
Dzień dobry Kochane :-)

Zwabiona przez Nafoczkę w trochę innej sprawie, zaglądam i do Was. Nie możliwe jest abym nadrobiła wszystkie posty, ale bardzo serdecznie witam wszystkich i ślę buziaki :-) :*
Nafoczka kusicielka- a raczej zwabicielka- podoba mi się :p kochana ty tu nam lepiej napisz co u was bo my tu juz skleroze łapiemy :)
haha patrzie ile mamy dzieci :) az musiałam sobie Gabis odszukać ;)
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA

Hej wszystkim . Mam 24 lata , jestem po 2 poronieniach i obecnie czekam na 3 poronienie. Weszłam na to forum bo u mnie doktorka podejrzewa problemy immunologiczne. Powiedzcie mi czy badania immunologiczne po 3 poronieniu są refundowane czy płatne ?

myślę, że gdyby było cos nie tak to by przecież wprost o tym napisali :)

Nafoczka kusicielka- a raczej zwabicielka- podoba mi się :p kochana ty tu nam lepiej napisz co u was bo my tu juz skleroze łapiemy :)
haha patrzie ile mamy dzieci :) az musiałam sobie Gabis odszukać ;)
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA

U nas z pewnością podobnie jak u wielu z Was :-) życie, praca, dom....nuuuda :-) :p

Dziewczyny rosną zdrowe, Blanka 17 listopada skończy rok i 6 m-cy, biega jak szalona, dużo mówi i broi, nie wiem za kim, bo na pewno nie za mną :-)

Mam troszkę problemów z tarczycą, która mi znowu szwankuje (TSH 0,005), a wizytę u najlepszego u nas w regionie endokrynologa mam na 2 grudzień 2019r!!!! Mój aktualny endo sugeruje jak najszybciej operację, żeby pozbyć się nadczynności a leczyć tylko niedoczynność. Ale sama nie wiem co dalej.

Czasami rozmawiamy z mężem o kolejnym dziecku, w sumie to już od dawna, ale oboje boimy się bać znowu :p :p Wiecie o co chodzi....no i to tak w skrócie tyle :-)

Hej wszystkim . Mam 24 lata , jestem po 2 poronieniach i obecnie czekam na 3 poronienie. Weszłam na to forum bo u mnie doktorka podejrzewa problemy immunologiczne. Powiedzcie mi czy badania immunologiczne po 3 poronieniu są refundowane czy płatne ?
Czesc Kochana bardzo mi przykro z powodu kolejnej straty przytulam Cie mocno ja nie wiem jak to wyglada bo nie mam ubezpieczenia i robiłam prywatnie ale zaraz dziewczyny Ci wszystko napiszą One sa genialne trzymaj sie jest mi bardzo przykro

Czesc Kochana bardzo mi przykro z powodu kolejnej straty przytulam Cie mocno ja nie wiem jak to wyglada bo nie mam ubezpieczenia i robiłam prywatnie ale zaraz dziewczyny Ci wszystko napiszą One sa genialne trzymaj sie jest mi bardzo przykro
Staram się trzymać i mam nadzieję że tym razem poronienie ruszy samo bo najgorsze to ten pobyt w szpitalu , ten wzrok ludzi....

reklama
@iveo to ja też nie wiedziałam. Gratuluję :) odpoczywaj i cieszcie się sobą ;)

Mnie coś dziś trochę kluje w dole brzucha. Nie cały czas, ale jak już to takie nieprzyjemne uczucie... Zaczęło się w nocy i co kilka minut takie klucie trwające kilka sekund. Wzięłam magnez i leżę ale chyba wezmę nospe bo cały czas to czuje...

Do góry