reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Staram się trzymać i mam nadzieję że tym razem poronienie ruszy samo bo najgorsze to ten pobyt w szpitalu , ten wzrok ludzi....
Kochana znam to wszystko od podszewki ja jestem po 4 stratach i nie pisze tego poto zeby Ci poprawić samopoczucie tyko bardzo Ci współczuje i wiem jak to jest mysle o Tobie ✊

reklama
@asiakkk94 witaj. Przykro mi z powodu strat...
Na NFZ na pewno należy Ci się teraz wizyta u genetyka i badanie kariotypów. Część badań zwykły gin też może dać na NFZ,ale jednak większość badań jest niestety płatna. Napisz nam,czy masz już dziecko,co było w przypadku poprzednich poronień? Biło serce,było puste jajo?
Nie mam dzieci , pierwsza była pusta a teraz te dwie zatrzymały się na 6-7 tygodniu i nie było akcji serca w żadnym przypadku

Nie mam dzieci , pierwsza była pusta a teraz te dwie zatrzymały się na 6-7 tygodniu i nie było akcji serca w żadnym przypadku
Proponuję zgłębić też diagnostykę partnera. Zawsze jest pełne skupienie na nas,a może być zła fragmentacja dna plemnika i to też doprowadza do poronień. Głowa do góry. Wiem,ze Ci ciężko, w końcu każda z nas to przechodziła...ale poradzimy,doradzimy i będzie okej.
Skoro jesteś z okolic Łodzi to zainteresuj się dr Paśnikiem lub Malinowskim. Immunoodzy. Oni przeprowadzą Ci badania. Nie będzie tanio...ale warto zanim spróbujesz ponownie.

reklama
Do góry