Jestem ze śląska, chodzę do ginekologa na wizyty prywatne, zlecała dużo badań i zaufałam Jej. Na kilku wizytach byłam w klinice, ale nie byłam zadowolona. Jeździłam tam jedynie na wlewy, z których później ostatecznie lekarz zrezygnował.
@porzeczka1234 zawsze mozna miec FB tylko, zeby do grup nalezec ;p ja niby mam, ale bez zdjęć i rzadko cokolwiek udostepniam. W sumie z tych grup o iO sie duzo nauczyłam
Co do cateringu fajnie, ale zwroc uwage czy na pewno to co dostajesz to pasuje do naszych zalecn
Kilka razy na grupie widzialam jak były prouszane tematy dotyczace cateringu, który nie zawsze jest dla nas odpowiedni. To tak jak z chlebem ktory nazywa sie dla diabetykow a ma w skladzie make pszenne i cukier, albo chleb razowy ktory nawet koło maki razowej nie lezal.. przez te 3 miesiace to juz wiele razy sie przejechałam... lacznie z restauracja gdzie mialo byc ciasto dla cukrzykow... a na pytanie czym słodzone uslyszlalam, ze cukrem brazowym... no coz ;p wiec skoro masz wydac majatek (tanie to nie jest moim zdaniem) to warto miec pewnosc, ze wiedza co daja ;p
@burczus trzymam za Ciebie kciuki ;**
@Destino kochana cudownie wygladasz ! brzuchol wielki !
@marshia super, ze z dzidzia ok. Co do lozyska to ja sie nie znam, le skoro lekarz nie uwaza, ze to cos mega powaznego to nie martw sie. Dbaj o siebie ;* moze powinnas przystopowac z praca?
Nie wiem gdzie ty chowasz bobasa !
@olaa90 jedz do lekarza :** bedzisz spokojniejsza
@kasiula222 duzo sily :**
Hmm a co wyszlo co na Tk? U mnie na Tl jamy brzucha i miednicy nic. Oporcz kilku mini zlogow w nerce, ale ponoc u wiekszosci to normalne, ze cos tam jest. A na rezonansie kregoslupa to dyskopatia, zwezenie odcinka miedzykregowego powinnien byc 16 a ja mam 9mm. Ale to nie wyjasnia podobno bolu w okolicy brzucha.
Hmm
Jakie dokladnie badania na osteoporoze masz zrobic?
Ja nie bralam jeszcze heparyny, biore tyllo acard. Tez moze wpływać na wyplukiwanie magnezu?
@magda1208 dziekuje za kciuki i ja swoje tez zaciskam ! ;* wiem co to strach o wysoka ciaze..
Bo ja to chyba jak zajde w kolejna to nie uwierzę, ze jest ok jak dziecka do domu nie przywioze... po swojej stracie wiem, ze nie ma bezpiecznego momentu. ALE ! wiem , ze musimy myslec pozytywnie ! ;**
Dziewczynki modle sie za Was, za wasze dzieciaczki w brzuszkach, za Aniolki i za to aby nam "staraczkom" udalo sie
@Marthi daj znac jak po wizycie, jakie zalecenia itp. A bedziesz kupowac rozpiske tj cala diete czy na razie ogolne zalecenia i tylko np wyliczenie ile powinnas jesc i jadłospis sama ogarniesz?
@kampina powiesz do kogo na slasku chodzisz?