bertha
Fanka BB :)
Czytałaś któraś z Was może ta książkę?? Ciekawi mnie czy jest warta zachodu, bo z recenzji książki wynika, ze to niezły kryminał Zobacz załącznik 906678
Tutaj link z recenzja:
Link do: 'Mąż wsadził kobiecie cebulę w pochwę, bo była niegrzeczna'. Historie z gabinetów ginekologów to gotowy materiał na kryminał
Czytałam. Takie sobie.. nie wiem jak ocenić ta książkę.. takie wywiady z ginami. Mnie trochę większość z nich wkurzała jak były np pytania o komplikacje przy porodzie, dlaczego nie robią cc szybciej, to odpowiedz tylko ze przecież nikt nie ma zamiaru szkodzić... także takie płytkie te rozmowy. Dużo o aborcji, o porodach, trochę o nowotworach itp.
Ja zapamiętałam najbardziej historie która opowiedział jeden lekarz ze babeczka Polka biała z mężem również białym, urodziła dziecko czarnoskóre. I mąż oczywiście oskarżył ja ze go zdradziła! A co się okazało - facet chodził na dziwki i na kutasie przeniósł spermę poprzedniego klienta, jak się okazuje - czarnoskórego......... [emoji15][emoji1] masakra! Wrócił z burdelu, bzyknął żonę, nawet się wcześniej nie umył! [emoji23] swoją droga plemniki poprzedniego klienta to jakieś mutanty ze przeżyły!
Hej dziewczyny jestem w trakcie drugiego poronienia W poniedziałek ide do szpitala ..jestem załamana że znów mnie to spotkało ostatnio w maju . . Brałam heparynę i duphaston a i tak nic to nie dało .. Myślę żeby zrobić przeciwciała może tu jest przyczyna...
Przykro mi zdecydowanie musisz zrobić więcej badań i pewnie steryd będzie potrzebny..