reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
@Zzzzzz Tak robilam wlasnie wg Twojej rady tylko., ze myslalam , ze skoro w instrukcji nawet podali, ze do wyboru przod tyl czy usta to wybralam najprostsza wersje ;p od jutra zmienieJa zawsze nastawiałam budzik, ekhm -wkladalam i zasypialam dalej.
Już po wizycie u reumatologa. Jako że było to na NFZ to jestem naprawdę mile zaskoczona podejściem lekarza. Z 40 min u niego byłam a jak wyszłam to babcie mało mnie wzrokiem nie zjadły
Przejrzał wszystkie wyniki co już miałam, wysłuchał spokojnie, potem spytał czy może mnie zbadać (śmiałam się do męża po że dobrze że ładną bieliznę założyłam ).
Zlecił tak jak jak pisałyście, żeby poszerzyć diagnostykę o ANA3, do tego P/c przeciw beta2-glikoproteinie (antykoagulant i kardiolipinowe już mam). No i mam zrobić jeszcze prolaktynę, był zdziwiony że nie była badana do tej pory. Niestety wszystko prywatnie, powiedział że z poradni nie może mi dać skierowania, ale że może mnie na oddział wziąć. Tyle że skończyły im się kontrakty już więc na styczeń chciał mnie zapisać. Wolałam od razu. Skierowanie wypisał tylko na p/c chlamydii, dobrze że chociaż tyle.
Powiedział, że nie wygląda mu to na APS, ale poczekamy na wyniki.
Jak będę miała komplet to polecił, żeby też się pokazać u hematologa.
Dziś jeszcze byłam na badaniach i szok jak pani w laboratorium mnie poinformowała ze na ANA3 czeka się 90 dni. Też tyle czekałyście?
ps. Co do dr Gawrysia to wypowiadał się bardzo pozytywnie, że go zna i że jest dobrym specjalistą.
Przejrzał wszystkie wyniki co już miałam, wysłuchał spokojnie, potem spytał czy może mnie zbadać (śmiałam się do męża po że dobrze że ładną bieliznę założyłam ).
Zlecił tak jak jak pisałyście, żeby poszerzyć diagnostykę o ANA3, do tego P/c przeciw beta2-glikoproteinie (antykoagulant i kardiolipinowe już mam). No i mam zrobić jeszcze prolaktynę, był zdziwiony że nie była badana do tej pory. Niestety wszystko prywatnie, powiedział że z poradni nie może mi dać skierowania, ale że może mnie na oddział wziąć. Tyle że skończyły im się kontrakty już więc na styczeń chciał mnie zapisać. Wolałam od razu. Skierowanie wypisał tylko na p/c chlamydii, dobrze że chociaż tyle.
Dziś jeszcze byłam na badaniach i szok jak pani w laboratorium mnie poinformowała ze na ANA3 czeka się 90 dni. Też tyle czekałyście?
ps. Co do dr Gawrysia to wypowiadał się bardzo pozytywnie, że go zna i że jest dobrym specjalistą.
Zzzzzz
Fanka BB :)
Ja czekalam 2 tyg, nie wiem co za lab. No to super ze trafilas na dobrego lekarza. Z mojej strony dodam jeszcze przeciwciala przeciw fosfatydyloserynie warto aby w pełni wykluczyc zespol no i moze homocysteinke sobie strzel.Już po wizycie u reumatologa. Jako że było to na NFZ to jestem naprawdę mile zaskoczona podejściem lekarza. Z 40 min u niego byłam a jak wyszłam to babcie mało mnie wzrokiem nie zjadły
Oczekująca, pobudka nie przeszkodzi. Ja wstawałam do małej. U mnie akurat godzina gra rolę. O 7.00 mam zawsze 2 kreski qiecej niz 6.30. Takze zalezy od osoby. Ale np mogłam wstac do małej, za 5 minut zmierzyc i mi wychodziło.
Ja mierze z tyłu, bo wygodniej mi jak spie
Ja mierze z tyłu, bo wygodniej mi jak spie
reklama
Ufff@justkaki prolaktyna bardzo ładna
Podziel się: