reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@maa821 Będzie dobrze przypomni mi do kogo chodzisz.? Gdzie na końcu rodzisz.?
@marzycielka81 Kciuki za udany transfer.
@dżoasia @bertha Czekam na dobre wieści.
@smerfik88 Najważniejsze że wszystko dobrze si zakończyło.
@burczuś Kochana powodzenia i wytrwałości.
@kas90 Jak ten czas umyka.
@Porzeczka1234 Co u was.?
@czarna_mala @mała79 Odezwijcie się.
@edloteh Kochana za ciebię również kciuki.

U mnie 14dpo, spadek temperatury, biały test wiec czekam na @.

Hej hej dziewczyny a u nas nie najlepiej. Dzis beczalam, mam wrazenie, ze trace ciaze. Lezalam 3 dni w szpitalu jeden lekarz mierzyl szyjkę 2,8cm po 2 dniach inny i 2cm. Mam lezec ale leżę caly czas i nic nie idzie ku dobremu. Wypuscili mnie ze szpitala. Zapisalam sie na wizytę w pon do mojej lekarki. Jezeli pomiary sie nie zmienia ku lepszemu to nie wiem czy nie decydować sie na szew.

@zzzzz bidulko ciężka ta Twoja ciąża....kciuki za Twoją szyjke i wizytę w poniedziałek .... Ja wierzę że wszystko się uda ;* dla pocieszenia ci powiem że koleżanka ma 2 cm i nic jej z tym nie robią... głowa w górę..

reklama
Do góry