reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie :)

Bertha to kiedy zaczynasz naukę w Krk? :)

Staraczki powodzenia!!

Witam nowe koleżanki
Hejka :):)
W styczniu dopiero! Już się nie mogę doczekać...

@smerfik88 tak tylko postaraj sie nie dotykac bolca

@roki_1991 super wiadomosci

@Destino 13.10 beta.

Dostalam informacje z kliniki, ze oba zarodki sie zdegenerowaly wiec mrozic nie ma co. Oni sie upieraja, ze to kwestia moich komorek jajowych a nie plemnikow meza. My z mezem mamy inne odczucia, bo rozwoj zaxhomowal sie po 3 dniu. 1 od poczatku byl mierny. Teraz sie uspokoilam troche i poczekam co bedzie dalej
No właśnie.. jak nie wiedza to zawsze zwalają na jajka.. :( ale potwierdzić badaniem to nie potwierdza.. wiec to tylko hipoteza. U nas mimo ze plemniki miały słabe wyniki msome (0% w pierwszej grupie) to i tak po wybieraniu plemników, obserwowaniu ich pod mikroskopem podczas samego procesu, stwierdzali ze plemniki są raczej ok i to nie one są problemem.. ale ja już nic nie wiem. Nie ma dowodów to nie ma jasnej przyczyny.
U mnie tez wszystko degenerowalo...
Oby dwie kropeczki zostały z mamusia!

@Destino to pleminik ma swój cykl???:szok:

Chyba 72 dni się tworzą nowe plemniki, jakoś tak :)

reklama
@Destino to imię to pod dziewczynkę ;) Moja córka nie oglądała Gwiezdnych Wojen :) @maa821 no to trzeba szukać dalej imion...;) Ale to prawda,że czasami dopiero jak dziecko się rodzi, to patrząc w oczy wiesz jak ma na imię :)

@maa821 co do imienia my też nie mogliśmy się zdecydować Ale napisze listę która mieliśmy stworzona Aleksander, Alan , Borys, Nikodem ,Filip i Maksymilian;) U nas został Borysek

reklama
@maa821 Będzie dobrze przypomni mi do kogo chodzisz.? Gdzie na końcu rodzisz.?
@marzycielka81 Kciuki za udany transfer.
@dżoasia @bertha Czekam na dobre wieści.
@smerfik88 Najważniejsze że wszystko dobrze si zakończyło.
@burczuś Kochana powodzenia i wytrwałości.
@kas90 Jak ten czas umyka.
@Porzeczka1234 Co u was.?
@czarna_mala @mała79 Odezwijcie się.
@edloteh Kochana za ciebię również kciuki.
Dzięki kochana [emoji8]

Dziewczyny, wyłazić z krzaków.... no już [emoji14]

Do góry