reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś no to niech plywaki sie dokarmiaja:)
@marzycielka81 jak nie mozesz myslec pozytywnie to przynajmniej nie mysl w ogole;) zajmij glowe i jakos zleci. Jezeli z tego nici to nastepnym razem upieraj sie, ze ma byc zrobiony probny transfer ze wzdledu na to zgiecie. Mow, ze za kazdym razem sa trudnosci,a byc probny i juz (czyli taki "na pusto").
@magda1208 ty juz na koncowce! Ostatnia prosta:)

U mnie transfer znowu bedzie odroczony, jajniki paskudne po punkcji, musza sie jeszcze ogarnac.

No jeszcze trochę do tej końcówki "bezpiecznej" przede mną jest iveo.
Modlęsię abyśmy dotrwały do bezpiecznego terminu.

reklama
Dzieki dziewczyny
Widze ze chyba jeszcze paru badañ mi jednak brakuje
Witaj...przykro mi,że po takich przejściach.
Proponuję znaleźć dobrego gina,ktory ma pojęcie o immunologii. Napisz skąd jesteś to podpowiemy na pewno do kogo uderzyć. Owszem...my robimy bardzo dużo badań sami...ale jednak wyniki trzeba z kimś skonsultować.

Dzień dobry dziewczyny. Mam pytanie dotyczące brania leków dla męża. Warto brać wszystko z osobna? Czyli cynk,kuenzym...itd...czy jednak skumulowane w 1 tabletce,tej co pisałaś @Destino ? Prooo...cośtam? Proszę o radę.

@burczuś ja niestety nie pomogę bo mój mąż brał tylko jedne witaminki ;(

Dziewczyny od tego całego przeziębienia chyba wyskoczy mi opryszczka na Nosie ;( Naczytalam się w Internecie i jestem przerażona.... pomocy !!!

@smerfik88 ja obalę mit! Opryszczka w ciąży nie jest zagrożeniem dla dziecka.Chyba,że jest to opryszczka warg...sromowych. Dla uspokojenia...ja miałam w ciąży opryszczkę. Też mnie straszono,ale jak poszłam do mojego gina prowadzącego, to mnie uspokoił. Wiadomo,jest to osłabienie organizmu...ale nie zamartwiaj się.

@burczuś właśnie zadzwoniłam do Pani doktor powiedziała żeby zastosować zovirax... opryszczke mam drugi raz w życiu... i to uwaga wyskoczyła mi w poprzedniej ciąży.... mam nadzieję że faktycznie nie jest groźna i mój synek jest bezpieczny w brzuszku

@smerfik88 tez wałkowalam ten temat. Opryszczka może być niebezpieczna, ale jeśli przechodzisz ja po raz pierwszy ( i nie „nosisz” tego wirusa - co zdążą się u bardzo niewielu osób) i to faktycznie raczej warg sromowych.
Także jeśli u ciebie już drugi raz, to nie stresuj się.
Ja znowu miałam stres - wylądowałam we wtorek na IP z lekkim, na szczęście pojedynczym krwawieniem. Byłam już pewna, ze zacznie się coś poważniejszego i ze zostanę w szpitalu.ale okazało się to jednorazowa krwia, na IP wszędzie brak śladów krwi, lozysko całe, mały ok. Ale stres już był konkretny ... kiedy on wreszcie odpuści ...

Ostatnia edycja:
reklama
@maa821 współczuję stresu ....krew zawsze jest przerażająca....
niestety jak mam katar to podraznione jest ta skóra wokół nosa plus osłabienie i chyba stąd to się bierze.... ja oczywiście panikuje bo ja nigdy nie jestem pewna że przez to przechodziłam A mama mi mówi że miałam nawet dwa razy pierwszy raz w poprzedniej ciąży drugi raz podczas jakiejś choroby i zapewne tak było i muszę się uspokoić i przestać panikowac .... zaraz ja tu zaatakuje zoviraxem i ma szybko zniknąć...

Do góry