reklama
basiawol
Fanka BB :)
@Yolanda a cvo jeszcze masz masz moze PAI? bo to on jest odpowiedzialny za zle zagniezdzanie sie badz klopoty z tym. A robilas immunologie moze komorki nk? na wczesnym etapie to moze byc przyczyny wysopkie nk na to jest steryd albo szczepienia jesli sa inne problemy mysle ze tu najlepiej kierowac sie NA WATEK Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg tam masz liste badań.
dżoasia
@marzycielka81 na razie naprawde nie ma czego, z pierwszej procedury mialam jeszcze ladniejsze w ani jednego nie mam w domu. Wiem, ze potrzeba posiadania drugiego dziecka jest rownie silna, ale przynajmniej masz.na kogo przelac swoja milosc, mi pozostaja puste sciany, no chyba ze meza bede liczyc, ale ostatnio strasznie sie mijamy, tyle sie widzimy co ze soba spimy.
@olaa90 wejscie glowne i na lewo (budynek cald)
@Yolanda witam. Ja bym brala heparyne jak daja ewentualnie immunologa odwiedz, porob badania z tej dziedziny i dzialaj z obstawa lekowa. Wczesnie straty moga byc przez np. nk, niskie allo mlr - niekoniecznie genetyka.
@olaa90 wejscie glowne i na lewo (budynek cald)
@Yolanda witam. Ja bym brala heparyne jak daja ewentualnie immunologa odwiedz, porob badania z tej dziedziny i dzialaj z obstawa lekowa. Wczesnie straty moga byc przez np. nk, niskie allo mlr - niekoniecznie genetyka.
agatush
Moderatorka
Trzymam mocno kciukasy!!!Marzycielka, ja z opóźnieniem ale dodam swoje 3 grosze. Transfer w 4tej dobie nie jest niczym nadzwyczajnym, jak kliniki preferuja podawanie 5cio dniowych, a ta 5ta doba wyada w niedzielę, a klinika wtedy nie pracuje, to transferuje się w 4tej.
Poza tym do moich zaglądali codziennie i codziennie miałam tel z kliniki co u nich słychać.
Leżeć nie trzeba, w końcu przy naturalsach nie trzeba leżeć po owu;P Ja leżałam ok 15-30min w klinice, potem szlam na małe zakupy, czasem obiad na mieście i w domu miałam w dniu transferu osobistego asystenta w postaci męża. Jednym słowem dzień transferu był takim dniem księżniczki, ale bez jakiegoś większego cudowania
Trzymam kciuki za maluszki, jednak pięknie zaskoczyły Resztę będą trzymali do czwartku, tak?
Roki piękne, cudne wieści!!!
U mnie komplet blastek, czyli 6sztuk. 2 pełne - takie gotowe do wychodzenia z otoczki i implantacji, 4 wczesne - po 2 z 5tej i 6tej doby, czyli takie, które będę potrzebowały kilku/kilkunastu godzin dłużej. Ogólnie wszystko na dobrej drodze. Jutro kontrola po punkcji i zobaczymy czy w następnym cyklu transfer
Miłego wieczorku i dobrej nocki dziewczynki
Ja miałam cc i absolutnie nic nie dawałam. Po wyjściu ze szpitala kupiłam kilka rodzajów ciasta i zniosla na oddział dla położnych bo gdyby nie one.... Byłoby słaboDziewczyny, które miały, albo będą miały CC. Czy Wy za to swoim lekarzom płaciłyście????? Ktoś mi zasugerował, ze powinnam dać w kopertę pare koła po wszystkim. Trochę nie kumam, bo chodzę prywatnie i zostawiam kupę kasy w prywatnym gabinecie mojego
Gina i tak, a rodzic będę w zwykłym szpitalu, gdzie tez pracuje.
Chociaż to nie tylko CC sie tyczy. Kumpela ostatnio rodziła naturalnie i dała lekarzowi dwa koła po wszystkim jako podziękowanie, bo jej lekarz był na urlopie i poród odbierał jakiś polecony przez niego, więc jak to określiła: dostał i tak mniej niż dostałby za to jej lekarz....
To do bojuMelduje,żu w usg jąder M wszystko ok. Podtrzymał skład lekarstw do brania zalecony przez tego lekarza ze śląska. Także zaczynamy suplementację
Ja miałam od 20tc szew a od 32 pessar i lej na wysokości ok 18mm wiec taka długość szyjki mi brali. Gdy było 11mm założyli pessar. Daj znać co u was@burczuś Super
A ja dziewczęta znowu w szpitalu...
Napisalam sms do mojej gin ze kłuje w pochwie i kazala na ip. Tu usg i badania szyjki. Zamknieta od dolu ale cos jest szczelina u góry...
@magda1208 z tego co widze mamy podobny przebieg ciąży. Od kiedy masz klucia i problemy z bolami i szyjka?
@nafoczka od kiedy mialas szew?
reklama
magda1208
@burczuś Super
A ja dziewczęta znowu w szpitalu...
Napisalam sms do mojej gin ze kłuje w pochwie i kazala na ip. Tu usg i badania szyjki. Zamknieta od dolu ale cos jest szczelina u góry...
@magda1208 z tego co widze mamy podobny przebieg ciąży. Od kiedy masz klucia i problemy z bolami i szyjka?
@nafoczka od kiedy mialas szew?
Kłucia towarzyszą mi prawie od początku z małymi przerwami.
Pessar miałam odgórnie zalecony prze profesora nie pamiętam dokładnie czy od 16tyg. ze względu na moją historię czytaj.,poronienia i łyżeczkowania.
Trzymam kciuki za was.
Podziel się: