dżoasia
Fanka BB :)
@JoannaRak jakies muracje? Zespoly ci powychodziły w badaniach?
@anna_kat dzielnego masz męża dobrze że to nie reakcja alergiczna
@dżoasia i @marzycielka81 jak tam co tam ?
@maa821 zamienimy się brzuchami?
Marzycielka, ja z opóźnieniem ale dodam swoje 3 grosze. Transfer w 4tej dobie nie jest niczym nadzwyczajnym, jak kliniki preferuja podawanie 5cio dniowych, a ta 5ta doba wyada w niedzielę, a klinika wtedy nie pracuje, to transferuje się w 4tej.Dziewczyny, ktora sie zna na liczeniu dni do zarodka.od transferu. W sobote mialam pukcje. Lekarz pisze ze transfer w srode lub czwartek. Sa 4 zarodki: 4a/b, 4b, 3a, 2b/c chyba srednio?
Poza tym do moich zaglądali codziennie i codziennie miałam tel z kliniki co u nich słychać.
Leżeć nie trzeba, w końcu przy naturalsach nie trzeba leżeć po owu;P Ja leżałam ok 15-30min w klinice, potem szlam na małe zakupy, czasem obiad na mieście i w domu miałam w dniu transferu osobistego asystenta w postaci męża. Jednym słowem dzień transferu był takim dniem księżniczki, ale bez jakiegoś większego cudowania
Trzymam kciuki za maluszki, jednak pięknie zaskoczyły Resztę będą trzymali do czwartku, tak?
Widzę, że @bertha już pięknie odpowiedziała [emoji7]
Odniosę się do pododawania w 4 dobie... przy świeżym transferze nie słyszałam o takich przypadkach. Co więcej, w 4 dobie to nikt nie zagląda do zarodków chyba że masz wykupiony embrioskop wiec bez wyciągania widać co z takim maluchem się dzieje.
Przy mrożonych: takiego 3dniowca odmraża się jednego dnia a podaje kolejnego....
Generalnie, spoko gromadka [emoji173]️ za transfer [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Roki piękne, cudne wieści!!!Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku
U mnie komplet blastek, czyli 6sztuk. 2 pełne - takie gotowe do wychodzenia z otoczki i implantacji, 4 wczesne - po 2 z 5tej i 6tej doby, czyli takie, które będę potrzebowały kilku/kilkunastu godzin dłużej. Ogólnie wszystko na dobrej drodze. Jutro kontrola po punkcji i zobaczymy czy w następnym cyklu transfer
Miłego wieczorku i dobrej nocki dziewczynki