reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Hatice i ja po 11 szczepieniach także wiesz !!Teraz już tylko ❤❤❤❤❤

@roki_1991 super wieści!

@Zzzzzz leż jak mus to mus który masz tydzień?

@marzycielka81 ja bym na siłownię nie poszła zresztą pewnie lekarz ze 3 dni będzie Ci kazał polegiwać! Kciuki za transfer

@marshia jak sie czyjesz ??? wowww 3 kg idziesz na masę haha buziaki

@burczuś jak u Ciebie sytuacja?

reklama
@marshia 3 kg hehhe marzenie kazdej zeby tak w ciazy tyc
@olaa90 trzymam kciuki kochana wierze ze sie uda i bedziesz tyła jak marshia nasza kochana
@burczuś ściskam mocno i trzymam kciukasy
@marzycielka81 ostatnio wszystko sie udaje i wszystko jest mozliwe a ja cos czuje ze wszystkie trzy zarodki zaskocza i bedą trojaczki Tego Ci życze:)
a ja pije ziolka ojca klimuszki :)
Pozdrawiam no i prosze o trzymkanie kciukow za mnie narazie choróbskja wokolo a ja sie trzymam to moze bedzie dobrze :)

@Porzeczka1234 u mnie ok. Czuję się normalnie, chodzę do pracy, chyba powiem prezesowi w piątek o ciąży - w piątek będzie 19+4 - może to najwyższy czas? :confused: Bo jak na razie wciąż nic nie widać dla osób postronnych i nikt nic nie wie.
@basiawol no na razie jest +3. Z jednej strony tyle od poczatku to „nic” i brzmi super, z drugiej 3 w ciągu 4 tygodni to może wróżyć, ze na końcu jednak będę się toczyć :p w końcu drugie 19 tygodni jeszcze przede mną (mam nadzieję) do CC.
@marzycielka81 a tak na serio już: nie trzeba leżeć w dniu transferu? Nie możesz wziąć wolnego? @Hatice suuuuuuper info z tym allo :)
@roki_1991 gratki z powodu udanej wizyty. Masz fociaka bobofrutka?

@Porzeczka1234 u mnie ok. Czuję się normalnie, chodzę do pracy, chyba powiem prezesowi w piątek o ciąży - w piątek będzie 19+4 - może to najwyższy czas? :confused: Bo jak na razie wciąż nic nie widać dla osób postronnych i nikt nic nie wie.
@basiawol no na razie jest +3. Z jednej strony tyle od poczatku to „nic” i brzmi super, z drugiej 3 w ciągu 4 tygodni to może wróżyć, ze na końcu jednak będę się toczyć [emoji14] w końcu drugie 19 tygodni jeszcze przede mną (mam nadzieję) do CC.
@marzycielka81 a tak na serio już: nie trzeba leżeć w dniu transferu? Nie możesz wziąć wolnego? @Hatice suuuuuuper info z tym allo :)
@roki_1991 gratki z powodu udanej wizyty. Masz fociaka bobofrutka?
@Marshia tak na serio trzeba lezec, w novum nikt nie mowil o lezeniu. Srednio moge wziazc urlop.

Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije :D jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni ;) następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku :)

Super!!!!!!

reklama
@Porzeczka1234 połówkowe 16.10, czyli dopiero za 2 tygodnie będę wiedzieć co i jak w środku u mojej niuni. Na razie wiem tyle, że w środku siedzi/pływa 260 gram całkiem ruchliwego szczęścia :), którego ja przez to łożysku z przodu wciąż nie czuję :/.
@marzycielka81 trochę się jutro jednak spróbuj przyoszczędzić :) Kciukole :)

Do góry