bertha
Fanka BB :)
oo, kiedy testy? ktory dzis dpo?Jestem kochane ale dopadło mnie chorobsko i leżę pod kołdra po sam czubek głowy. Ostanio tak mnie powaliło w ciąży
Ale super wynik!U mnie komplet blastek, czyli 6sztuk. 2 pełne - takie gotowe do wychodzenia z otoczki i implantacji, 4 wczesne - po 2 z 5tej i 6tej doby, czyli takie, które będę potrzebowały kilku/kilkunastu godzin dłużej. Ogólnie wszystko na dobrej drodze. Jutro kontrola po punkcji i zobaczymy czy w następnym cyklu transfer
Miłego wieczorku i dobrej nocki dziewczynki
Absolutnie zadnej kasy nie dam za porod w szpitalu publicznym.Dziewczyny, które miały, albo będą miały CC. Czy Wy za to swoim lekarzom płaciłyście????? Ktoś mi zasugerował, ze powinnam dać w kopertę pare koła po wszystkim. Trochę nie kumam, bo chodzę prywatnie i zostawiam kupę kasy w prywatnym gabinecie mojego
Gina i tak, a rodzic będę w zwykłym szpitalu, gdzie tez pracuje.
Chociaż to nie tylko CC sie tyczy. Kumpela ostatnio rodziła naturalnie i dała lekarzowi dwa koła po wszystkim jako podziękowanie, bo jej lekarz był na urlopie i poród odbierał jakiś polecony przez niego, więc jak to określiła: dostał i tak mniej niż dostałby za to jej lekarz....
haha, kopi luwak. to nie malpa a jakis typ lisa@marshia mój ojciec pracował w szpitalu malomiasteczkowym. On nie brał łapówek to się z niego śmiali ze jakiś głupi. Mówił tylko ze nie dają w szpitalu bo za to grozi sąd tylko w prywatnym gabinecie.
Ja jeśli po to myślę o podziekowaniu jak @Porzeczka1234. Moja siostra mówiła ze np daje się kawę ta co wysra malpa czy coś takiego to taki ekskluzywny prezent [emoji5]