reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

a tak apropo badań dla M. Jak szedł na badanie to chyba ja to bardziej przeżywalam niż on, na zasadzie "jak to będzie i czy da sobie rady" :D hahaha stara a taka głupia :p
@burczuś brał też androvid i faktycznie w aptekach internetowych jest najtaniej, zreszta dzieciom to co mozna tak kupić typu priobiotyki, witaminy i syropy kupuje bo na jednej rzeczy potrafi mi sie zwrócic przesyłaka

reklama
Dziewczyny czy aptt 27,2 (norma 26-36) powinna mnie jakoś stresować lub skłonić do zmiany dawki clexane? Czy jest w normie, wiec jest ok.
A druga sprawa - ciagle rośnie mi w morfologii taki parametr jak IG i IG%. Pytałam już o to lekarza - kazał ogólnie olać, ale mam to coraz większe i zaczynam się nad tym coraz bardziej zastanawiać. Czy którejś z was mówi coś ten parametr i może tez miała za wysokie?

Dziewczyny odebralam wyniki rezonansu, we wnioskach wpisano Dyskopatia l4-l5. Byc moze od tego te bole, będę konsultować z neurologiem. Czy ktoras z was tez ma podobna diagnozę? Mamy zaczac starania od kolejnego cyklu i mam rozne obawy..

@maa821 Malina uwaza ze póki APTT w normach lab to OK ale do tego kontrolujemy d dimery i przepływy i jak te wszystkie parametry ok to nie zmieniamy clexane
Nie mam w morfologii parametru IG

Dziewczyny czy aptt 27,2 (norma 26-36) powinna mnie jakoś stresować lub skłonić do zmiany dawki clexane? Czy jest w normie, wiec jest ok.
A druga sprawa - ciagle rośnie mi w morfologii taki parametr jak IG i IG%. Pytałam już o to lekarza - kazał ogólnie olać, ale mam to coraz większe i zaczynam się nad tym coraz bardziej zastanawiać. Czy którejś z was mówi coś ten parametr i może tez miała za wysokie?
Sprawdziłam swoje wyniki morfologii wykonane w dwoch laboratoriach i w żadnym nie mam czegos takiego jak Ig wiec moze faktycznie to nieistotne ?

Link do: O czym może świadczyć ten podwyższony wynik IG? - Na pytanie odpowiada lek. KatarzynaSzymczak

Chociaz mysle, ze gdyby to bylo bardzo istotne to w kazdej morfologii by to bylo.

@Destino swietne wiesci.

@Auri_a gratulacje.

Udalo mi sie wyleczyc z anginy. Srednio sie czulam wiec nie mialam sil czytac. Moja babcia we wtorek miala udar dzis karetka odwozi ja do rodzicow do domu. Co ciekawe clexane ja przed nim nie ochronil ale jest w pelni sprawna.

reklama
Do góry