magda1208
Fanka BB :)
@magda1208 kochana wytrzymacie leż ja leżałem w 1 ciąży 12 tygodni nie widziałam wiosny da się. Który masz tydzień ?
@iveo kochana odpiszę później!
@burczuś na chromacie się nie znam ale mój mąż też miał dużo plemników ale ruch 2 % chodziliśmy do urologia androloga w Gyncentrum nazywa się dr Maciej Szczebara bardzo specyficzny niechlujny wizualnie ale leczy tanimi metodami robi posiew usg super lekarz ale specyficzny milczek musisz pytać . U nas było zapalenie i przerost gruczołu krokowego nabyte 3 tygodnie antybiotyk biseptol najtańszy i po miesiącu liczba plemników 200 ml ruch postepowy 48% . Moge go polecić niech mąż je zieloną sałatkę raz dziennie orzechy brazylijskie 4 dziennie pestki z dyni pół cytryny i pomarańcza dziennie i nie trzeba żadnych supli tak nam powiedział alkohol tylko wódka raz a porządnie np w miesiącu niż 3 piwka dziennie luźne gadki spacery sport i trzeba by zrobić hormony tsh testosteron i coś jeszcze ale nie pamiętam co mogę później sprawdzić bo teraz Zosia maruda bo ma gorączkę a jestem sama. I te p/p plemników w spermie i krwi mój mąż we krwi nie ma w spermie są będzie dobrze zobaczysz tylko potrzebna wizyta u znającego się lekarza. Jeśli miałby żylaki powrózków to on robi operację na NFZ ale w Krakowie bo tam mieszka a w Gyn przyjmuje 1 albo 2 w miesiącu. Jeśli nie masz poleconego to zadzwoń tam ja polecam
@magda1208 @kas90 robiła w udo można jak Malina Ci pozwolił mi nie pozwolił mówił że mam robić w brzuch do końca
30 tydzień