reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@edloteh ja mam wizytę u prof w październiku ale nie będę pytać o skutki szczepień.
Mam za sobą 5 pulowanych u doc Paśnika i 3 pulowane w gynemedzie. Czasu nie cofnę i skoro już w to „weszłam” to , to czy będę mogła się starać teraz czy czeka mnie jeszcze seria czy dwie to nie robi mi różnicy.
@iveo my z Hatice mamy taki kawał do siebie (ja z gdańska, ona z gdyni) że musiałysmy się w łodzi spotkać [emoji23]
Już ostatnia wizyta u prof? [emoji33] ale ten czas leci

@burczuś w chol..rę ich ma [emoji51] za dużo plemników to tez źle. Ja bym się pokusiła o te dwa badania genetyczne co pisałam wcześniej. Często po prostu bywa, że to przez mutacje....
A co do suplementów to poza duża dawka witaminy C, urolog Wol.ski często poleca Androvit albo profertil.
Ale jak nie chcecie teraz tracić kaski, to wizyta u dr i dopiero potem badania. Może lekarz będzie miał inny pomysł niż ja

@edloteh ale chyba poronienia powinny być bardzo wczesne przy tej chromatynie. Czy się mylę?
Pisałam o wczesnych. 5-6tc,
Nie jestem lekarzem, wiec ci nie odpisze dokładnie. Wiem tyle ile kiedyś wyczytałam.

Któraś pytała co na tą chromatynę lekarz. A więc przepisał:
1.Polfilina2x1tab. Glutation 1x1tab. KoenzymQ10 200mg. selen 20mg.Zynk 1tab.Karnityna 2g na dobe. Kwas alfalipinowy 300mg.plus folian 400mg.i d3 4000j. po miesiącu vitamina c.
Ktoś oceni?

Dziewczyny a jak z tymi zastrzykami w udo .
Spytałam wczoraj Malinę powiedział że mogę robić od strony zewnętrznej z przodu .
Czy któraś robiła sobie zastrzyk w udo.?
Dziękuję

reklama
@magda1208 kochana wytrzymacie leż ja leżałem w 1 ciąży 12 tygodni nie widziałam wiosny da się. Który masz tydzień ?

@iveo kochana odpiszę później!

@burczuś na chromacie się nie znam ale mój mąż też miał dużo plemników ale ruch 2 % chodziliśmy do urologia androloga w Gyncentrum nazywa się dr Maciej Szczebara bardzo specyficzny niechlujny wizualnie ale leczy tanimi metodami robi posiew usg super lekarz ale specyficzny milczek musisz pytać . U nas było zapalenie i przerost gruczołu krokowego nabyte 3 tygodnie antybiotyk biseptol najtańszy i po miesiącu liczba plemników 200 ml ruch postepowy 48% . Moge go polecić niech mąż je zieloną sałatkę raz dziennie orzechy brazylijskie 4 dziennie pestki z dyni pół cytryny i pomarańcza dziennie i nie trzeba żadnych supli tak nam powiedział alkohol tylko wódka raz a porządnie np w miesiącu niż 3 piwka dziennie luźne gadki spacery sport i trzeba by zrobić hormony tsh testosteron i coś jeszcze ale nie pamiętam co mogę później sprawdzić bo teraz Zosia maruda bo ma gorączkę a jestem sama. I te p/p plemników w spermie i krwi mój mąż we krwi nie ma w spermie są będzie dobrze zobaczysz tylko potrzebna wizyta u znającego się lekarza. Jeśli miałby żylaki powrózków to on robi operację na NFZ ale w Krakowie bo tam mieszka a w Gyn przyjmuje 1 albo 2 w miesiącu. Jeśli nie masz poleconego to zadzwoń tam ja polecam

@magda1208 @kas90 robiła w udo można jak Malina Ci pozwolił mi nie pozwolił mówił że mam robić w brzuch do końca

Do góry