reklama
edloteh
Fanka BB :)
@Destino [emoji173]️
Ogólna genetyka .... w męskim przypadku to na pewno te dwa badania tez [emoji51]
Nasienie wrażliwe jest [emoji6] wiec warto powtórzyć badanie.
Moj ma na poziomie 30% ale nie może tego poprawić, ze względu na genetykę.... w tym przypadku pozytywy CFTR.
Nasienia mało.
Hormony idealne.
No co zrobić....
Słaba ilość? 5 czy 50 czy 150, bo to duża różnica [emoji14]wcześniej robił ilość...i też taka raczej słaba. Genetykę robiliśmy ogólną a nie plemnika. No właśnie ten lekarz też mówił o wit C. Zaskoczyło mnie to.
Ogólna genetyka .... w męskim przypadku to na pewno te dwa badania tez [emoji51]
Moj ma na poziomie 30% ale nie może tego poprawić, ze względu na genetykę.... w tym przypadku pozytywy CFTR.
Nasienia mało.
Hormony idealne.
No co zrobić....
burczuś
Ah bo to nowe dla mnie.przeslę Ci wyniki na priv@Destino [emoji173]️
Słaba ilość? 5 czy 50 czy 150, bo to duża różnica [emoji14]
Nasienia mało.
Hormony idealne.
No co zrobić....
edloteh
Możesz ogólnie napisać tutaj [emoji6] nie potrzebuję wiedzieć wszystkiego [emoji14]Ah bo to nowe dla mnie.przeslę Ci wyniki na priv
bertha
@bertha mlody nieco zmienil poludniowy sen i dopiero stabilizuje nowy system funkcjonowania, czytaj "zadreczania" matki. Wiec ciezko mi powiedziec. A popoludnie u ciebie od ktorej sie zaczyna?
Hmm.. szkolenie mam albo do 16 albo 17 na ul. Balickiej 95. Blisko ciebie?
burczuś
@edloteh na badaniu nasienia mam wynik:żywotnośc:51(poza normą).
Teraz szukam mojemu M urologa, by zrobił to badanie, czy nie ma tego żylaka powrózka? Zapewne prywatnie, bo na NFZ się naczeka. Mój M wogóle załamany. Tłumacze mu jak krowie na rowie,że przecież to nie jego wina, tylko lekarzy, do których trafialiśmy wcześniej,że żaden nie skupił się na Nim,tylko cały czas na mnie. I że se sami przecież tego badania byśmy nie wymyślili,ponieważ cały czas słyszeliśmy,że skoro mamy dziecko, to tutaj nie ma problemu...Ja go nie obwiniam,bo nigdy nie szukałam winy, tylko przyczyny. I to też mu tłumaczę. On nie może znieść,że mogłam ronić raz za razem z powodu tej złej chromatyny,że ładowałam w siebie różne leki itd,a przyczyna może leżeć gdzie indziej. I też mu tłumaczę,że kto powiedział,że to TEŻ nie jest przyczyną poronień. Że to mogło się składać kilka czynników. Ehhh ciężki temat.
Dziewczyny po wizytach...odezwijcie się.
Teraz szukam mojemu M urologa, by zrobił to badanie, czy nie ma tego żylaka powrózka? Zapewne prywatnie, bo na NFZ się naczeka. Mój M wogóle załamany. Tłumacze mu jak krowie na rowie,że przecież to nie jego wina, tylko lekarzy, do których trafialiśmy wcześniej,że żaden nie skupił się na Nim,tylko cały czas na mnie. I że se sami przecież tego badania byśmy nie wymyślili,ponieważ cały czas słyszeliśmy,że skoro mamy dziecko, to tutaj nie ma problemu...Ja go nie obwiniam,bo nigdy nie szukałam winy, tylko przyczyny. I to też mu tłumaczę. On nie może znieść,że mogłam ronić raz za razem z powodu tej złej chromatyny,że ładowałam w siebie różne leki itd,a przyczyna może leżeć gdzie indziej. I też mu tłumaczę,że kto powiedział,że to TEŻ nie jest przyczyną poronień. Że to mogło się składać kilka czynników. Ehhh ciężki temat.
Dziewczyny po wizytach...odezwijcie się.
Ostatnia edycja:
reklama
magda1208
My po wizycie u nas delikatne rzecz ujmując pod górkę. Co prawda z malutką wszystko dobrze jednak mam lekkie rozwarcie szyjki od strony zewnętrznej. Malinowski zapisał spasmoline 2x1. Na kolejnej wizycie za 3 tyg zobaczymy jak sytuacja się przedstawia.
Pessar ma nam pomóc. Do tego leżeć i nie stresować się.
Boje się abyśmy dotrwały do końca lub do bezpiecznego terminu z malutką.
Mam pytanie do dziewczyn które brały bądź biorą spasmoline czy nie powoduje skutków ubocznych u dzieci bo tego się obawiam.
Reszta wyników dobra poza dwoma parametrami.
Płakać mi się chce ale wiem, że muszę być dzielna. Modlę się aby wszystko się ułożyło w miarę możliwości.
Pessar ma nam pomóc. Do tego leżeć i nie stresować się.
Boje się abyśmy dotrwały do końca lub do bezpiecznego terminu z malutką.
Mam pytanie do dziewczyn które brały bądź biorą spasmoline czy nie powoduje skutków ubocznych u dzieci bo tego się obawiam.
Reszta wyników dobra poza dwoma parametrami.
Płakać mi się chce ale wiem, że muszę być dzielna. Modlę się aby wszystko się ułożyło w miarę możliwości.
Podziel się: