reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Zzzzzz u mnie 31 tydzień.
Może być z ta nospa jak piszesz. A u Ciebie ile ma ta szyjka?
U mnie w pewnym momencie przyszło takie ciążowe zmęczenie i przesyt tymi informacjami ze stwierdziłam ze nie mam siły czytać. A nawet jak czytam to jakoś mnie nie porusza - natura wie co robi- takie ciążowe otepienie żeby nie zwariować [emoji5]

reklama
@Zzzzzz u mnie 31 tydzień.
Może być z ta nospa jak piszesz. A u Ciebie ile ma ta szyjka?
U mnie w pewnym momencie przyszło takie ciążowe zmęczenie i przesyt tymi informacjami ze stwierdziłam ze nie mam siły czytać. A nawet jak czytam to jakoś mnie nie porusza - natura wie co robi- takie ciążowe otepienie żeby nie zwariować [emoji5]

Roznie im to na usg wychodziło ale srednio 34mm.

@Zzzzzz to trzeba ja często obserwować możesz mieć taką normalnie albo jest tendencja do skracania nie wiadomo.
Ja miałam różne rzeczy krwiaczki za nisko łożysko mogło się coś dziać ale nie musiało i na szczęście nic nie bylo

Dzięki dziewczyny :) trochę się uspokoiłam. Wyspałam się jak nigdy :D plecy przestały boleć, muszę wierzyć że jest dobrze. Serduszko biło, wiek ciąży się zgadzał z ostatnim usg, no nie ma innej opcji, musi być dobrze! Wizyta za dwa tygodnie i to będzie kolejny stres, bo to będzie taki etap na którym poprzednie ciążę już się nie rozwijały. Wszystko w rękach Boga :)

Dzięki dziewczyny :) trochę się uspokoiłam. Wyspałam się jak nigdy :D plecy przestały boleć, muszę wierzyć że jest dobrze. Serduszko biło, wiek ciąży się zgadzał z ostatnim usg, no nie ma innej opcji, musi być dobrze! Wizyta za dwa tygodnie i to będzie kolejny stres, bo to będzie taki etap na którym poprzednie ciążę już się nie rozwijały. Wszystko w rękach Boga :)

Dokładnie będzie dobrze.
Wiara czyni cuda.

@roki_1991 kochana dziewczyny mają rację musisz się uspokoić mnie też lekarka bardzo opieprzył.... bo jak wchodziłam na usg ledwo oddychałam Zosia był bardzo zdenerwowana i pokazała mi to na usg zapytała czy chce aby dziecko tak się denerwowało oczywiście że nie chciałam i starałam się panować nad sobą. Będzie dobrze robisz wszystko co możesz reszta w rękach Boga losu ...

@magda1208 u nas dobrze Zosia była chora miała 3 dniówkę dała nam popalić nie jadła itd trochę stresu było ale już lepiej wszystko wraca do normy. Jak się czujesz?

@smerfik88 jak urodzisz.. mhhh stres nie minie a to mleko a to czy dobrze się rozwija a to szczepienia, później rozszerzanie diety , kupki, chodzenie a na koniec żłobek itd :):p ale to słodkie problemy

@Auri_a KOCHANA JESTEM Z TOBĄ I CZEKAM!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

@Hatice szczepisz się?

@iveo dziś wizytujesz? O której?

@dżoł ❤❤❤ oby ręce nie spuchły

@Porzeczka1234 wiem skończą się jedne problemy zaczną drugie... nigdy nie wierzyłam mojej mamie która mi opowiadała że jak się urodziłam to ona nie miała dnia żeby o coś nie płakała bo to albo kupy nie zrobiłam , albo zrobiłam nie tego koloru , a to znowu pół dnia ulewalam .... I ja się z niej śmiałam A coś czuje że będę taka sama albo i gorsza....

Dzisiaj w nocy znowu stres mój pies który spał u nas w pokoju dostał ataku padaczki i był taki huk że na równe nogi się zerwalismy.... Ja oczywiście przeżywam że mogłam coś dziecku zrobić jak tak szybko wstałam .... już był oczywiście tel do Pani doktor Ale już mnie uspokoila że na pewno nic się nie stało .... masakra człowiek się wszystkim przejmuje ;(

@roki_1991 trzeba być dobrej myśli i miejmy nadzieję że wizyta za dwa tyg będzie lepiej wyglądała i cieszę się że dzisiaj lepiej się czujesz....

@zzzzz jak dzisiaj samopoczucie ? Ja już od kilku lekarzy słyszałam że nospe w drugim trymestrze się powinno omijać więc ja na wszelki wypadek jej nie biorę....

reklama
Dzien dobry [emoji6].
Od paru dni was podczytuje I przypomina mi sie wszystko jak bylo u nas. Te strachy przed kazdym usg, te wyprawy na badania, wizyty w szpitalu I sam porod. To byl stresujacy czas, ale cudowny. Niestety tez Was rozczaruje z dniem rozwiazania ciazy bedziecie wariowac jeszcze bardziej... Kazde zachowanie dziecka bedziecie analizowac dziesiec razy..

Do góry