reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@edloteh nie zrezygnowaliśmy.Po szczepieniu się dopiero dowiedziałam o tym.
Ja jestem ciekawa, czy jeśli dwóch niezależnych lekarzy-jeden z Łodzi, drugi ze Śląska-zaczęło mówić o skutkach ubocznych, to czy Malina będzie mówił inaczej. No co zrobić, czasu nie cofniemy. Te publikacje medyczne zapewne są też pisane parę lat wstecz?
Pozostaje nam się skupić na pozytywnych skutkach szczepień.
No tak, sprzed kilku lat, dwóch, może trzech.
Jeżeli ktoś wybiera się do Maliny, to byłoby super żeby go wypytać w tej sprawie.
Życzę wam i sobie, żeby nie było nam dane przekonać się o skutkach ubocznych.

reklama
@zzzzz super że wychodzisz do domu... trzymam kciuki za wizytę u swojej gin ....

@marshia twój zolty sluz zniknął?

@magda1208 jak samopoczucie?

@Destino kiedy wizytujesz? Jak Twoje krwawienia i skąd one ? To jest związane z tym lozyskiem?

@burczuś kochanie czy Ty już się szczepic nie będziesz? Bo w końcu nie wiem jaka ostateczna decyzja ? Jaki Wogole plan ?

@Auri_a kiedy ty masz rozwiązanie? Będzie cc ??

@roxie który tydzień u Ciebie? Jak się czujesz ?

Dziewczyny, moze ktoras z Was tak miala, bo ja juz sana nie ogarniam mojego organizmu...
Od porodu mialam juz dwie @. Kazda poprzedzona owulacja, w czasie ktorej bylo delikatne rozowe plamienie 1-2dni, takie naprawde delikatnie. Nigdy wczesniej nie mialan plamien w owu ale gin mowila ze moze to sie zmieniac. Teraz 3owu... to, e boli to jedno, ale czuje bol jak na okres.. plamienie jest i sluz... ale plamienie brazowe... takie dziwne. Sama juz nie wiem co myslec ;/ zaczęło sie przed wczoraj wieczorem/w nocy. Wiec nie trwa dlugo, ale jednak i ten dziwny bol... miala ktoras tak?:(

reklama
@oxzekujaca123 u mnie jak było plamienie to owulacja mi się przesuwala albo jej nie było wcale, pamiętam że kiedyś lekarz wspominał mi o tym że może to świadczyć o problemach z progesteronen

Do góry