reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziś mialam zjazd. W sensie od 4 rano bolal brzuch powiedzialam to na obchodzie. Nic nie robią tylko morfologia i krew. Boli do tej pory. Lekarz rozklada rece. Chcialam sie wypisać i isc do mojej gin na kontrole kazala dzis dzwonic o 12 i nie odbiera...
Nie wypisuj sie. Chyba ze sobie zalatwisz jakas kuracje konkretna u jakiegos lekarza. Co z tymi posiewami, bo sie zgubilam - pobralo wymazy na bakterie o grzyby? Kiedy mialas ostatnio badanie na fotelu?

reklama
Nie ma ani pol lekarza, ktory ktory wydaje sie byc ok. Przyjechalam tu ze wzgledu na Cnote ale z tego co widze pacjentki nie chwala go jak Internetach a jest na urlopie :)

Mysle o tej Sodowskiej
Sodowska chyba tez nie pracuje w szpitalu, ale nie jestem pewna.
W Simin pracuje jej maz Sodowski, i mlody Sodowski Marcin . Sa naprawde ok ale wiesz dla mnie to byl koszmar wtedy dlatego do nich nie poszlam po porodzie.

Wiem, ze jeszcze Bydlinski jest ok, no i Korona do której chodze wszyscy pracuja w Simin.

No i Nowosielski, ma wiedze, pracuje w Simin i chyba go nawet poznalas.

Mialam w zeszla srode wymaz- jest ok.
Jutro wyjde ze ze szpitala i pojde ns kontrole do gin bo sie tu nigdy nie dowiem jak wyglda moja szyjka

kobitki moje wyniki glukozy 89,27-95,6-75,96 i insuliny 10,3-43,7-26.9 podpowiedzcie godzina 0-1-2 po glukozie :)
ja juz po pierwszej miesiaczce po łyżeczkowaniu - trwała 8 dni ale juz koniec... po licznych badaniach wyszło mthfr 667c/t hetero i PAI 1 homo,
takze acard, a przy pozytywnym teście heparyna. tarczyce w miare unormowałam, z moich 8/9 tsh teraz 1.8:) i dobre ft3 ft4. ŻELAZO i morfologia i wit d juz tez ładna :) jutro wizyta u ginekologa kontrolna i zobaczymy co powie :)

@burczuś czy dobrze rozumiem, że zrezygnowałaś po pierwszych szczepieniach ?

Jestem ciekawe co powie Malina na ten negatywny wplyw szczepień....
Z drugiej strony czytałam różne publikacje anglojęzyczne na temat szczepień i nie znalazłam tam takich informacji.
Mnie nie poinformowano o skutkach ubocznych [emoji20] pewnie jak i wielu z was. Nie ukrywam, że straciłam zaufanie do doc.

@mickey* kupe lat [emoji51] co słychać kochana? Na jakim etapie jesteście? Coś mnie ominęło...

Ostatnia edycja:
@olaa90 jeszcze sie nie umiwilam narazie sama nie wiem dal mi leki i jak cos to robic test 9 dni po owu bo wiem kiedy mam owulacje raczej kwestia jedna dnia w2 ta czy w tamtą i wtedy jak bedzie pozytywny zaczac brac leki. Musze jechac do mojego gina i pokazac mu zalecenia czy poprowadzi ciaze na takim zestawie no i najwazniejsze zatoki musza byc ok nie chce z tym walczyc w ciazy wiec zobaczymy czy wrzesien czy pazdziernik czy dalej caly czas biore odpowiednie witaminy acard i mam recepte ktora musze wykupic zeby wrazie wpadki bylo w domu no i co sama nie wiem nie nakrecam sie kiedy bedzie to bedzie . Chce byc zdrowa jade do laryngologa w poniedzialek moze cos mi jesezcze da. A na monitoring kazal sie umowic ale w kwesti potwierdzenia ciazy . Skoror jeszce nei zdecydowalam sdie na straniaq to nie wiem czy jest sens zapisywac sie. a ty jak kochana ?????

reklama
Do góry