reklama
roxie123
Fanka BB :)
Od owulacji do ok 12tc progesteron besins 200mg 2x2 dowcipnie + 2x dupek . Później do 14tc schodzilam z dupka calkiem z tego drugiego schodzilam tak ze teraz caly czas biore jedna na noc dowcipnie 200mg i mam brac do terminu jakos .Dziewczyny kochane po ciąży i w ciąży zaawansowanej: @agatush, @nafoczka @Porzeczka1234 @kas90 @Maciejka78 @bobasek1990 @Destino @iveo @magda1208 @roxie123 @aspekt
Luteinę i dupka po ile (jakie dawki) i do kiedy bralyscie?
Dla mnie jest świetny nie uczula mnie, nie piecze , wgl nie czuje ze biore . A kazala mi moja doktor awaryjnie ze wzgledu na historie poloznicza i zeby tam wszystko 3malo
Ps. Dawki takie , bo ja mialam niewydolnosc
aspekt
Dupka bralam od odklejenia kosmowki (7 tc) do znikniecia krwiaka (ok. 20 tc plus kilka dni na odstaiwnie. Luteine od 7 tc praktycznie do konca, bo do 34 tc kazala gin (po oproznienu krwiaka zostawila mi luteine ze wzgledu na napieciq brzucha oraz szybkie i niebolesne I fazy porodow w wywiadzie). Ja sobie zwiekszylam sama dawke okolo 30 tc (odejscie czopa, skrocenie szyjki). W 31 tc jeszcze dostałam receptę, w 34 tc juz nie i polecenie schodzenia z dawki.Dziewczyny kochane po ciąży i w ciąży zaawansowanej: @agatush, @nafoczka @Porzeczka1234 @kas90 @Maciejka78 @bobasek1990 @Destino @iveo @magda1208 @roxie123 @aspekt
burczuś
@edloteh nie zrezygnowaliśmy.Po szczepieniu się dopiero dowiedziałam o tym.@burczuś czy dobrze rozumiem, że zrezygnowałaś po pierwszych szczepieniach ?
Jestem ciekawe co powie Malina na ten negatywny wplyw szczepień....
Z drugiej strony czytałam różne publikacje anglojęzyczne na temat szczepień i nie znalazłam tam takich informacji.
Mnie nie poinformowano o skutkach ubocznych [emoji20] pewnie jak i wielu z was. Nie ukrywam, że straciłam zaufanie do doc.
@mickey* kupe lat [emoji51] co słychać kochana? Na jakim etapie jesteście? Coś mnie ominęło...
Ja jestem ciekawa, czy jeśli dwóch niezależnych lekarzy-jeden z Łodzi, drugi ze Śląska-zaczęło mówić o skutkach ubocznych, to czy Malina będzie mówił inaczej. No co zrobić, czasu nie cofniemy. Te publikacje medyczne zapewne są też pisane parę lat wstecz?
Pozostaje nam się skupić na pozytywnych skutkach szczepień.
@Zzzzzz zaciskam kciuki...i by ból puścił.
@marshia tu też Ci napiszę,że ogromnie się cieszę z tego co u Ciebie się dzieje
@Auri_a za Ciebie zaciskam kciuki bo to już?
@bertha teraz już musisz umawiać się ze mną na wspólne zajście, bo jak widzisz @marshia Cię wyrolowała
@marzycielka81 trzymam kciuki za dobre decyzje!
@Nadzieja2018 te zachwiania co chcemy, a czego nie...czy już nie czas zakończyc starania itd ma każda z nas Minie;p
@Marthi jak tam po urlopie w pracy? Ja mam zawsze pierwszy tydzień problem z dojściem do siebie
@nafoczka :*
@czarna_mala co tam u Ciebie?
Dupka bralam do 20 tc ale stopniowo schodzilam. Nie pamiętam teraz jak ale na 2 wątku dokladnie opisalamDziewczyny kochane po ciąży i w ciąży zaawansowanej: @agatush, @nafoczka @Porzeczka1234 @kas90 @Maciejka78 @bobasek1990 @Destino @iveo @magda1208 @roxie123 @aspekt
Marthi
@marzycielka81 - tak byłam, u mnie zaleceniem jest Encorton 10 mg od 1dc. Według niego szczepienia nie dla mnie. Mówił, że mało prawdopodobne by pomogły. Immunosupresje, intralipidy itd. też odrzucił.
@olaa90 - Ty agentko, jednak nie usunęłaś konta?
aaa już doczytałam... hehe! Co z tym hsg - kiedy miałabyś mieć je robione?
@burczuś - nie jest łatwo, ale na szczęście dziś już piąteczek
@olaa90 - Ty agentko, jednak nie usunęłaś konta?
aaa już doczytałam... hehe! Co z tym hsg - kiedy miałabyś mieć je robione?
@burczuś - nie jest łatwo, ale na szczęście dziś już piąteczek
reklama
Podziel się: