reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziś mialam zjazd. W sensie od 4 rano bolal brzuch powiedzialam to na obchodzie. Nic nie robią tylko morfologia i krew. Boli do tej pory. Lekarz rozklada rece. Chcialam sie wypisać i isc do mojej gin na kontrole kazala dzis dzwonic o 12 i nie odbiera...

To straszne co piszesz... Jak mogą tak patrzeć na to i nic nie robić :( nie mieści mi się to w głowie...
Pomodlę się za was, żeby było dobrze :* trzymaj się dzielnie

reklama
@Zzzzzz no ale usg robią? I wczoraj miałaś kroplówkę, dzisiaj nie masz już, czy masz? Coś podają? Bo tak naprawdę to chyba sami niewiele więcej są w stanie zrobić, niż podanie leków rozkurczowych i podtrzymujących ciążę.

13+3 tydz. Dzis bez kroplówki. Dostaje 6xdupka 4xluteine i nospe. Dziś pobierali mi mocz z cewnika.
Usg zrobili. Nie sa w stanie wytłumaczyć skad te bóle... Bo na usg wszystko ok.
Nie wiem co począć z moja gin ktora nie odpisuje i nie odbiera. Troche mnie niepokoi ten brak komunikacji...

13+3 tydz. Dzis bez kroplówki. Dostaje 6xdupka 4xluteine i nospe. Dziś pobierali mi mocz z cewnika.
Usg zrobili. Nie sa w stanie wytłumaczyć skad te bóle... Bo na usg wszystko ok.
Nie wiem co począć z moja gin ktora nie odpisuje i nie odbiera. Troche mnie niepokoi ten brak komunikacji...

No to kochana nie jest także nic nie robią. Na tym etapie nie mogą chyba zrobić nic więcej. Dobrze, że kontrolują parametry i dziecka przez usg, i twoje przez badania.
A ty miałaś robioną wcześniej histeroskopię?

@basiawol a kiedy zaczynasz monitoring?
@Nadzieja2018 a u kogo się leczysz aktualnie? Hmm Na NFZ to chyba w szpitalu ale W mojej mieścinie hsg polega na tym, ze wpuszczają kontrast a wg mojego lekarza teraz się już tego nie wykonuje a co ważniejsze kontrast od tych miejsc podobno jak najdalej trzymać.. ja owu naturalnie mam wczesne ok 11-13 dc wiec mnie nie chce stymulować...

@Zzzzzz jeśli u Ciebie ten tydzień to myslę że lekarze poprostu nie mogą nic więcej zrobić, bo fenoterol czy nitrendypina czy inne leki z wyższej półki rozkurczowe by ci i tak nie podali bo do 16 tc trwa organogeneza u maluszka, więc nie mogą wchodzić z czymś tak ciężkim, dlatego pozostaje nospa, magnez... 3 mam kciuki za Was, musi być dobrze
edit: natomiast co do lekarza prowadzącego...słabo... a nie masz w zanadrzu jakiegoś lekarza bardziej ogarnietego

Nie miałam wlasnie... Niee juz nie marudzę
Zzzzz szukaj innego lekarza. Ja wiem, Gajewska ma dobre opinie, ale widzisz jaki z nia kontakt poza tym nie pracuje w szpitalu... to tez niezbyt dobrze.. nie ma tam w szpitalu jakiegos lekarza ktory wydal sie ok? Moze skoro tam jestes to zosraniesz pacjentka.ktoregos z nich jak wyjdziesz? Bo rozumiem, ze Simin i Katowickie szpitale odrzuciłas?
O wiem, tam pracuje Cnota, podobno dobry, ale mega drogi.

reklama
Nie ma ani pol lekarza, ktory ktory wydaje sie byc ok. Przyjechalam tu ze wzgledu na Cnote ale z tego co widze pacjentki nie chwala go jak Internetach a jest na urlopie :)

Mysle o tej Sodowskiej

Do góry