reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziś mialam zjazd. W sensie od 4 rano bolal brzuch powiedzialam to na obchodzie. Nic nie robią tylko morfologia i krew. Boli do tej pory. Lekarz rozklada rece. Chcialam sie wypisać i isc do mojej gin na kontrole kazala dzis dzwonic o 12 i nie odbiera...

To straszne co piszesz... Jak mogą tak patrzeć na to i nic nie robić :( nie mieści mi się to w głowie...
Pomodlę się za was, żeby było dobrze :* trzymaj się dzielnie

reklama
@Zzzzzz no ale usg robią? I wczoraj miałaś kroplówkę, dzisiaj nie masz już, czy masz? Coś podają? Bo tak naprawdę to chyba sami niewiele więcej są w stanie zrobić, niż podanie leków rozkurczowych i podtrzymujących ciążę.

13+3 tydz. Dzis bez kroplówki. Dostaje 6xdupka 4xluteine i nospe. Dziś pobierali mi mocz z cewnika.
Usg zrobili. Nie sa w stanie wytłumaczyć skad te bóle... Bo na usg wszystko ok.
Nie wiem co począć z moja gin ktora nie odpisuje i nie odbiera. Troche mnie niepokoi ten brak komunikacji...

13+3 tydz. Dzis bez kroplówki. Dostaje 6xdupka 4xluteine i nospe. Dziś pobierali mi mocz z cewnika.
Usg zrobili. Nie sa w stanie wytłumaczyć skad te bóle... Bo na usg wszystko ok.
Nie wiem co począć z moja gin ktora nie odpisuje i nie odbiera. Troche mnie niepokoi ten brak komunikacji...

No to kochana nie jest także nic nie robią. Na tym etapie nie mogą chyba zrobić nic więcej. Dobrze, że kontrolują parametry i dziecka przez usg, i twoje przez badania.
A ty miałaś robioną wcześniej histeroskopię?

@basiawol a kiedy zaczynasz monitoring?
@Nadzieja2018 a u kogo się leczysz aktualnie? Hmm Na NFZ to chyba w szpitalu ale W mojej mieścinie hsg polega na tym, ze wpuszczają kontrast a wg mojego lekarza teraz się już tego nie wykonuje a co ważniejsze kontrast od tych miejsc podobno jak najdalej trzymać.. ja owu naturalnie mam wczesne ok 11-13 dc wiec mnie nie chce stymulować...

@Zzzzzz jeśli u Ciebie ten tydzień to myslę że lekarze poprostu nie mogą nic więcej zrobić, bo fenoterol czy nitrendypina czy inne leki z wyższej półki rozkurczowe by ci i tak nie podali bo do 16 tc trwa organogeneza u maluszka, więc nie mogą wchodzić z czymś tak ciężkim, dlatego pozostaje nospa, magnez... 3 mam kciuki za Was, musi być dobrze
edit: natomiast co do lekarza prowadzącego...słabo... a nie masz w zanadrzu jakiegoś lekarza bardziej ogarnietego

Nie miałam wlasnie... Niee juz nie marudzę
Zzzzz szukaj innego lekarza. Ja wiem, Gajewska ma dobre opinie, ale widzisz jaki z nia kontakt poza tym nie pracuje w szpitalu... to tez niezbyt dobrze.. nie ma tam w szpitalu jakiegos lekarza ktory wydal sie ok? Moze skoro tam jestes to zosraniesz pacjentka.ktoregos z nich jak wyjdziesz? Bo rozumiem, ze Simin i Katowickie szpitale odrzuciłas?
O wiem, tam pracuje Cnota, podobno dobry, ale mega drogi.

reklama
Nie ma ani pol lekarza, ktory ktory wydaje sie byc ok. Przyjechalam tu ze wzgledu na Cnote ale z tego co widze pacjentki nie chwala go jak Internetach a jest na urlopie :)

Mysle o tej Sodowskiej

Do góry