reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 kochana to chyba dobre wiadomości chodź znów musisz czekać . Powiedz a to in vitro z dofinansowaniem?

Ja siedzę w laboratorium wypiłam glukozę ciężko było nie było to zbyt dobre ale co ciekawe cukier na czczo mierzony glukometrem 109 nigdy takiego wyskoiego nie miałam aż jestem ździwiona

@burczuś gdzie jedziesz na wakacje?

reklama
@Porzeczka1234 Porzeczuniu glukoza...blee;/
A ja jadę na urlopik najpierw do Danii, do sisterki, a potem jeszcze na weekend do Zakopca.A co:) Zachorowałam na Tatry na maxa:) I już obmyślam nad trasami. Będziemy mieć tylko dwa dni (a może 3?) na wędrowanie i mam nadzieję,ze pogoda nas nie zawiedzie. Myślę by pokazać mojemu mężowi i córce Halę Gąsienicową z Czarnym Stawem Gąsienicowym(i może potem pójść na Kasprowy i zjechać), a następnego dnia Dolinę Kościeliską z przejściem przez Przełęcz Iwaniacką do Doliny Chochołowskiej...bo nie ma lepszej szarlotki niż tam :). Taki mam plan;)
A szczerze na spotkaniu sobotnim muszę pogadać z dziewczynami, bo mam zaś wątpliwości co do zrobienia szczepień. Czy na pewno je chcę. I mam nadzieję,ze jakoś ułoży mi się w głowie co nieco :)

@marshia i spółka - założyłam nam wiadomość grupową odnośnie spotkania, co by tu dziewczynom nie śmiecić :) Gdyby ktoś miał ochotę do nas dołączyć, dawajcie znać!!! <3 Dla przypomnienia, ta sobota - 21 lipca, Wrocław :)

@marzycielka81 - u kogo byłaś na wizycie?

@nafoczka - czyli ostatecznie zaszłaś na clo? ;)

@burczuś - no właśnie, co z sobotą? :) @marzycielka81 - nadal chętna na wyjazd?

@Porzeczka1234 - daj znać jak Twoja krzywa;)
tak kochanie, ale ja zastrzyki brałam przez cały okres starania (9mcy) a nie tylko w tym złotym cyklu. Zaszłam jak juz stwierdziłam, że daje sobie czas do końca roku ;) na dodatek mocno sie pochorowaliśmy i obydwoje mielismy antybiotyk i wiedziałam że cykl jest stracony ;)
A czy ten Wrocław nie moze byc bliżej Rzeszowa?
Ale żeby nie być do tyłu to jutro mamy spotkanko z @bea25ta i @tęczowa89 , a za tydzień @czarna_mala i @susana ale to już większe wyzwanie bedzie :p co nie zmienia faktu, ze Wrocław mógłby być blizej choć kto wie... tylko nie w tym roku bo się nie rozedre ;)

Hej, hej :)
Witam nowe i stare koleżanki [emoji8]

Ja jestem w stagnacji [emoji23] wyleguję się na urlopie, a dziś dodatkowo mam umówionego dentystę ;) aaa i idę dziś na usg, bo coś mi się z moją owu nie podoba, chyba zanikła, bo brzuch nie boli, śluzu nie ma i okres mi się co miesiąc spóźnia [emoji19] jakby to Niemiec powiedział...scheiße [emoji849]

@nafoczka nie mogę się już doczekać [emoji16]

reklama
@Marthi koniecznie wstawię wyniki bo ja w tych krzywych jestem ciemna masa. Liczę tu na Ciebie i na dziewczyny.

Co do spotkania ją jestem chętna ale będę wiedziała w czwartek czy mąż jedzie w delegację czy nie.

@czarna_mala jest wszędzie haha :p @nafoczka super zazdroszczę spotkania

@marzycielka81 kochana to bardzo mocno trzymam kciuki aby się zgodziło

Do góry