reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Zzzzzz Nie martw się na zapas :* wiem że to żadne pocieszenie ale z objawami jest jak z wróżbami moim zdaniem :) myśl pozytywnie :*

Mamusie tak na rozluźnienie :D myślicie że jeżeli z muzyki obecnie wchodzi mi tylko francuska ?! To moje dziecko gdzieś w genach ma Francuzki :D? Hihi bo nie wiem skąd u mnie nagle takie upodobanie :D :D :D Albo może będzie mieć predyspozycje do tego języka < tak się łudzę > :o:o:D

reklama
Jestem juz po wizycie. Niestety torbiele zostaly ze mna. Zamiast 3 sa 2 na lewym jajniku. Plan jest taki 3 miesiace bez przerwy tabetki anty. Jesli bedzie ok. To sprobujemy podejsc na moim cyklu. Stymulacja lameta. Jesli znowu nic z tego nie bedzie to in vitro kd. A i ponoc torbiele mogly zanizyc moje amh... Takze biore tabletki i czekam na decyzje z UM.

reklama
Do góry