reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala ja mieszkałam we Wro 7 lat.Zarzekałam się,że do swojej miejscowości nigdy nie wrócę... no ale jak to moja ś.p.babcia mawiała, nie jedna żaba błota się zarzekała;)
Doceniam od 9 lat swoją małą mieścinę. Nie mam problemów typu, czy moje dziecko dostanie się do przedszkola...czy szkoła nie jest za daleko ...itd.
Ale jak jest tylko okazja to jadę na Wrocław, bo mam tam przyjaciół :)
Ile masz +/- km do Wrocławia? Ja to mam niemal całą szerokość Polski to przejechania [emoji23] jako dziecko na wakacje jeździłam tam pociągiem, o 18 wyjazd a ok. 24 byliśmy na Dworcu we Wrocławiu :)

reklama
@czarna_mala mam 1oo km :) Także bliziutko. A pierwszy raz we Wrocku byłam mając lat 19!
@Porzeczka1234 jak się czujesz? nie haftłaś tą glukozą? ;)
Oj to faktycznie rzut beretem masz :)
@czarna_mala - jarmarki we Wro, mają cudne, to fakt ;) byłam w tym roku też! :)
Nigdy nie miałam okazji zobaczyć, ale wiele o nich słyszałam :) już widzę te romantyczne spacery po jarmarku, podczas opadów śniegu...i nagle chce mi się siku (bo przecież w ciąży wtedy już będę nie? [emoji23]) i będę szukać jakiegoś możliwego kibelka do załatwienia potrzeby [emoji23][emoji23][emoji23]

@czarna_mala nie chciałabym Ci burzyć Twojego obrazka...ale byś spacerowała romantycznie wśród...ludzi :D Tłumów w zasadzie :) I nawet grzańca się nie napijesz, bo będziesz w ciąży :) a kibelek się znajdzie;)... Ja na jarmarku jestem co rok:) Pomimo tłumów itd...magia zostaje :)

Ale że jak? Wypad w góry czy mówisz o ciąży zbiorowej? [emoji23][emoji23][emoji23]
no to własnie było pytanie :D ty masz do przejechania całą Polske? hmm to ciekawe ile ja :p

a jak już tak chcwalicie to pytam od razu- jak mam gdzie przenocowac to która z was mnie oprowadzi po ciekawych zakamarkach miasta? :D i pytam poważnie bo u mnie krótka droga od pomysłu do realizacji :p

no to własnie było pytanie :D ty masz do przejechania całą Polske? hmm to ciekawe ile ja [emoji14]

a jak już tak chcwalicie to pytam od razu- jak mam gdzie przenocowac to która z was mnie oprowadzi po ciekawych zakamarkach miasta? :D i pytam poważnie bo u mnie krótka droga od pomysłu do realizacji :p
Ty masz Skubańcu lepsze połączenie autostradką ;) ja muszę się nawyginać [emoji4]

reklama
@marshia ♥️♥️♥️

@burczuś jedziesz pociągiem? sprawdzałam dziś połączenia cała nadzieja w szefach męża. Kochana czuje się źle po tej glukozie rzygać się chce A jestem zdziwiona bo w ciąży jak robiłam krzywą rok temu to czułam się zwyczajnie a teraz olaboga oby nie cukrzyca :o:o

Do góry