reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mała79 - no to u nas podobne sytuacje, tylko ja dociągnęłam w pierwszych dwóch do 12 tc... W drugiej ciąży była wada genetyczna, a trzecia - ostatnio - biochemiczna. Pierwsza ciąża rozwinęła się najbardziej, ale co z tego skoro obumarła... :/

reklama
Ogarnęła mnie panika.
Dostałam wyniki badań i nie mogę normalnie oddychać. ANA3 anty dsDNA 1:1000 świecenie jakies centromerowe
Przeciwciała przeciwko protrombinie IGM 104 norma do 30.

O 18 do immunologa jak dożyje.

@iveo Bardzo Ci dziękuję za informację :)

@Zzzzzz też bym chciała żeby tak było. dzięki! Przykro mi, że lekarz tak Cię potraktował. Trzymam kciuki za wizytę!

Dzień dobry dziewczyny:)
@matylda23 całym sercem z Tobą:) Chyba jest już na sali, bo mi nie odp na fb:)... a jednak jeszcze nie :)
OGŁOSZENIE
Dnia 21-07-2018 we Wrocławiu spotka się pare dziewczyn forumowych:)
@marshia ,@bertha @burczuś chyba @Marthi ... Jeśli masz czas i ochotę to zapraszamy:) @Auri_a chyba raczej tym razem rady nie da...ale może jest ktoś, kto akurat będzie tamtędy przejeżdżał...a może specjalnie (jak ja) przyjedzie by wypić pyszną kawę i zjeść kaloryczne ciacho :)

Ostatnia edycja:
@burczus nie kus ciachem [emoji3] ja to lasuch na slodycze, szkoda, ze nie dam rady. Fajnie byloby was poznac

@Zzzzzz jak sie robi badania na mhtfr, vlaidena, to tez robi sie na protrabine. To badania genetyczne. Mysle, ze dobrze byloby to zbadac. Wyglada na to, ze jest u ciebie problem zakrzepowy. Tu nie ma sie co bac. Na to hest heparyna.

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre rady i wsparcie
☺️ To torbiel endometrialna. Kupiłam krwawnika i przywrotnika zobaczymy jak to pójdzie..
@matylda23 trzymam kciuki. Czekamy na wieści !!!

Kurcze do Wrocka kupę km. Do tego od 14-20 jestem nad morzem. Może udałoby się zorganizować spotkanie w Krk

Do góry