reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej kochane rano wstałam bo do dzisiaj mialam skierowanie moja niunia się zlitowala i zaczęły się wody sączyc więc szybko prysznic ubrałam się jak dojechalismy do szpitala to wody poleciały jak z kranu ale skurczy brak więc narazie czekam wywoływać będą dopiero jutro ile mogą zwlekać od odejscia wod

@bobasek1990 nie wiem ile czasu, ale spokojnie. Moja mama 3 dni bez wod rodzila. Wtedy nie wywolywali. Mysle, ze zwlekac nie beda i ktg podlacza gdyby cos sie mialo dziac. A wod kochana to jest a jest. Mi przebili pecherz i polecialo, a potem wciax lecialo i lecialo. Zycze szybkiego porodu [emoji8]

Jestem na pierwszym piętrze tutaj jest doktor krekora wszyscy wiedzą że jestem od maliny rano chyba podadzą kroplowke a ktg ciągle sprawdzają czy jest wszystko ok z dzieckiem więc czekam może przyjdą te skurcze

@marshia nie bralam. I fsh i lh zawsze bylo w normie. Mialam to badanie z dhea i bylo w normie i nie wskazywalo na mezopauze. Teraz caly cykl bralam ten gynoflor i zastanawiam sie czy on mogl wplynac. Do tego jeszcze 3 torbiele. Lewandowski w marcu mowil ze obraz jajnikow odpowiada wynikowi. Nie wiem co myslec. Wyc mi sie chce. Jutro zadzwonie na konsultacje do Lewandowskiego. Co mi szkodzi sprobowac to dhea. Naprawde nie spodziewalam sie tego. Co nie zmienia faktu ze chce powtorzyc to badanie za jakis czas.

@bobasek trzymam kciuki.

Dziewczyny dawno mnie nie bylo. Ogolnie to juz dla nas chyba koniec zrobilam dzis amh 0.05. Nie kwalifikuje sie juz nawet do in vitro. W listopadzie 2017 mialam 0.9 czy leki i 3 torbiele moga miec wplyw. Caly cykl bralam gynoflor. Wlasciwie to nawet mialam w tym cyklu owulacje. Wynik mialbyc potwierdzeniem do programu in vitro...
Przykro mi[emoji17] a nie kwalifikujesz się, bo na refundację czy w ogole w takim przypadku nie robia iv? A jakie masz podejscie do adopcji komorek? Wiesz, czasami ludzie robia takie rzeczy nawet w rodzinie, nie wiem czy to legalne w pl. W sensie siostra siostrze oddaje itp.

Chodzi o refundacje. Jesli chodzi o kd to ja od dawna bylam zdecydowana. Tylko koszt jest dla mnie ogromny. Moje dwie siostry sa teraz w ciazy i obie mieszkaja daleko. Moj maz swego czasu bardzo byl przeciwny kd. Lewandowski powiedzial workost ze tylko kd jak nie wyjdzie in vitro

reklama
Chodzi o refundacje. Jesli chodzi o kd to ja od dawna bylam zdecydowana. Tylko koszt jest dla mnie ogromny. Moje dwie siostry sa teraz w ciazy i obie mieszkaja daleko. Moj maz swego czasu bardzo byl przeciwny kd. Lewandowski powiedzial workost ze tylko kd jak nie wyjdzie in vitro
Ehh no to rzeczywiscie taki zbieg okoliczności... Jak sa teraz w ciazy to i tak nie da rady. Koszt to rzeczywiście problem. Chociaz masz jeszcze parę lat, nie patrząc na Twoje komórki, więc taka opcja za parę lat, z pomocą ktorejs siostry?

Do góry