reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka współczuję Ci przeżyć z M:/ oby jak najszybciej wrócił do zdrowia,niech w szpitalu zrobią porządek z tym co mu jest...i niech nabiera sił...i wiary,że wszystko wróci do normy:* a Ciebie kochana wspieram wirtualnie:*:*:*

reklama
Agatka Matylda pozdrawiaZobacz załącznik 870417 wszystkie Ciocie :*
Cudowności!

@Maciejka78 jaka ona piękna ♡ na pewno podobna do Ciebie :*
@Totois30 gratuluję synka :*

Powiem wam (bo spać nie mogę ciśnienie 168/98) ze od wczoraj jestem przybita
Nigdy nie widziałam M takiego. :( M jednak ten TK ma bo nerka jest nie taka jak powinna, miednicza jest za duza, cos tam nie filtruje a nerka pokrecona. A jak juz się rozplakal ze "nie pozyje" to pierwsze mnie zamurowalo a potem musiałam jakoś go "podniesc". Ja pierdziele zawsze coś i weź tu się nie stresuj. Leżę i łzy leca po cichutku. ...

Nafoczus... :* Tule mocno

@nafoczka wierzę, ze pod kontrolą lekarzy wszystko będzie do wyprostowania. Łącznie z pokręconą nerką ;) Ciężki czas dla Twojego m :(, widać, ze go to ruszyło. I ciężki czas dla Ciebie żeby ogarnąć chlopakow i jemu dać siłę. Trzymam kciuki za dobre leczenie.

Nie przeczytałam wszystkich postów od mojej ostatniej wizyty tutaj [emoji85]
gratuluje narodzin, nowych ciąż....
Witam nowe dziewczyny i pisze, że jest mi przykro, że los was tu sprowadza. Forum to świetne miejsce, szkoda że jednak sporo nas tu ciągle siedzi walcząc o pierwsze czy kolejne dziecko.

Dawno mnie tu nie było, co.... wiecie jak jest.... praca, obowiązki [emoji51]
szczerze, to nie wiem kiedy znajdujecie czas na pisanie i czytanie takiej ilości postów

@nafoczka za m [emoji110]️[emoji110]️ Dużo zdrówka. Wiem, że nie łatwy czas przed wami, ale jesteście silną rodzina i dacie radę [emoji5]
@czarna_mala dzięki za wywołanie [emoji8] nie wiem od czego zacząć. U mojego m wyszedł pozytywny wynik mutacji CFRT i trudne decyzje co dalej. Potem skierowanie mnie na to badanie i na szczęście brak tej mutacji. Zaliczyliśmy kolejną wizytę u Wolskiego i po rozmowach z nim zdecydowaliśmy, że zawalczymy o lepsze plemniki z biopsji.... i tym sposobem myślimy o ostatniej, 5 już stymulacji. Nie napisze szczegółów, bo nie wiem jeszcze kiedy i jak.

Postaram się zaglądać czasem, ale nie obiecuje zbyt częstych wizyt.
POWODZENIA DZIEWCZYNY [emoji110]️[emoji110]️

Dziękuję wam z całego ♡ wiecie tak bywa że jak już się myśli ze wszystko się układa to coś musi pierdolnac. Generalnie się trzymałam ale wczoraj czując jego łzy lecace ukradkiem w poduszkę coś we mnie pękło. Teraz moje oczy przeciekaja ukradkiem. Juz tyle przeszliśmy, tyle nas to wzmocniło we wspólnej drodze, że słysząc strach o jutro w jego głosie sama zaczęłam się bać. Z pewnością coś na to jest jednak póki co sami nie wiedzą ani co ani na co oprócz tego że źle to wygląda i źle pracuje. Także przepraszam ze "o swoim zyciu" ale po porostu musze to wam wylać :(

reklama
Do góry