reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Kwiatuszekk23 no to cudowne wieści:):):) Mam nadzieję,że i Twój M wszedł na wyższe obroty :D
Co do laktacji...moje zdanie już znasz:) Każda, lub prawie każda marzy o karmieniu naturalnym,le jeśli nie idzie, trudno:) Moja córka jest wychowana na modyfikowanym i niczym nie odstaje od swoich rówieśników karmionych cyckiem:)
@marshia @bertha miłej kawki Wam życzę:* Aaaaale następna ze mną;)

Ostatnia edycja:
@marshia Ja dostałam, po jednym z pierwszych nieudanych transferów (nie pamiętam 1 czy 2 w 2015) brałam Progestan, to chyba to samo, i estrofem, i mimo tego i tak dostalam taki normalny, najnormalniejszy okres w 28 dniu cyklu ;) W teorii chyba nie powinien wystąpić, ale jak widzisz czasem organizm robi nam psikusa.

No więc ten teges.....
Beta 1,38, Progesteron 1,64
Albo 10 dpo, albo 1 dc..... Ch go wie. Owulacji raczej nie było prawidłowej. I pytanie czy to przez starość :p, pomimo stymulacji i ovitrelle, czy przez accofil, jak sugeruje P.

Dziewczyny mam dobra i zla wiadomość. Wyszedl mi test pozytywny z blada kreska ale zaczelam plamic na rozowo. Biore luteine 100 2x1 jak myslicie wprowadzic duphaston? @Destino co Ty bralas na poczatku pamietasz?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@iveo na poczatku bralam tylko dupka 2x1 jak zaczelam plamic zwiekszyli do 3x1. Ja zwiekszylam do 2x1x2. Potem przy krwawieniu dorzucilam luteine 100 x1. No i acard odstawilam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry