reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Matylda kciuki za usg :) na pewno jest wszytko w porządku :)

Nafoczka daj znać jak po wizycie u dr.
Wikuś niby uszy i gardło ma ok ale skoro dostała katar wodnisty to mógł po chorobie złapać jakiegoś wirusa i czy sie to rozwinie to zobaczymy bo jest oslabiony. Poki co to dostał neosina na wirusa, ibum przeciwzapalnie i psikanie nosa, a i hydroxyzyne na spanie (choć kusiło i mnie, zeby sobie golnąć :p ) Dzięki temu , że spał pierwszą noc chyba od 5 tygodni :) szczęśliwa jak dziecko :p
Z Karolem jade dziś na 17tą z tymi plucami i po wyniki. Powiem Ci tak (nie chwaląc), że odkąd dostał leki inne na alergie (czyli jest już miesiąc) widzę lekką poprawe. już samym sukcesem jest to, ze sie nie rozchorował przy Wiktorze choć katar złapał ale przewalczył.
A jak Twoje maluszki? Ty wiesz, ze myślę o was i twoim "szczęściu" bardzo ciepło :*

reklama
@ovli22 ja również tego specyfiku nie znam,ale mojego też tutaj nikt nie znał,a miałam aromek. I po roku niemożności wogóle zaskoczyć, udało się.Tylko,że na chwilę.
@Karooola28 słabiutka ta beta:/

@Karooola28 może ewentualnie biochem.Jeśli by coś się zagnieżdżało gdzie nie powinno, to wartości byłyby większe. Podejdź do tego,że jest wszystko wporządku. tak jak @iveo pisze, granice błędu.

@Karooola28 - Może właśnie ta luteina Ci wydłuża cykl... Ja też miałam ostatnio betę 2,39 :/ (badana 2 dni przed spodziewanym okresem)... wydawało mi się, że się udało, że mam wszystkie objawy, a okres przyszedł idealnie, co do minuty... Nie wiem czy to była biochem, czy nie, bo drugiej bety nie zdążyłam zbadać, ale trapi mnie to do dziś... Owu miałam potwierdzone u gina, pęcherzyk pękł, a ciąży nie było...

@JoannaRak - proszę :)

@nafoczka to juz coraz lepsze wiadomosci. Niedlugo wiosna [emoji4] Potrzebna bo spacery zajma malego i mnie. Tobie i chlopakom sloneczko tez dobrze zrobi [emoji8]

@Karooola28 jak chcesz dobrze skontrolowac, to zrob bete za 2 dni i wszystko bedzie jasne czy rosnie, czy wrocila do 0.

@matylda23 [emoji110][emoji110][emoji110] za dobre badania

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka dzisiaj 30 dc
@burczuś wiem właśnie, ze słaba, ale czemu wyszło cokolwiek...
to faktycznie mało jak na 30 dc
Pamietaj jedno, mi na samym starcie lekarz powiedział, że lepiej jak organizm poradzi sobie z ciążą na samym początku (choć wiem jak to brzmi) niż urodzić bardzo chore dziecko. Te słowa pamietam do dziś i daje to "jakieś" pogodzenie sie z losem :*

@Destino oj tak, już strasznie tęsknie za ciepłem a tym bardziej jak tak sypie za oknem
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,06_3L_orig.gif
Starszy tylko z auta do auta a mały to podwórka nie widział hohoho niestety uszy to diabelstwo co sie ciągnie i wracać lubi
Wy tez pewnie czekacie na sloneczko... Natuś akuratnie podrośnie troszeczke :)
Ja już zaczynam "wiosenne porządki" z twarzą, zrobi sie cieplej to musze dupcie ruszyć bo coś mi sie zapisuje waga na + :/ , juz nawet obmyśliłam plan i będe kupować koszyczek do rowera i wozić się z chłopakami (a tak nawiasem mówiąc buty oddałam :p )

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,06_3L_orig.gif
    11,8 KB · Wyświetleń: 794
reklama
My po badaniach. Dziewczynka potwierdzona. 326gram. Zdrowa. W ogóle nie chciała współpracować, jakoś się kiepsko ułożyła do tych pomiarów wszystkich. Lekarka dociskała głowicą, że aż bolało,ale nie robiło to na niej szczególnego wrażenia :D Głowę ma już na wysokości mojego pępka :) łożysko dalej nisko,ale podniosło się 2mm, jest 1,5cm od szyjki, idzie chyba ku dobremu. Szyjka 4,8. Żeby nie było tak całkiem kolorowo, to przepływy prawej tętnicy macicznej w górnej normie...miała tak któraś? W lewej są w dolnej normie,ale to jest chyba okey. będę się trochę aktywować i mam nadzieję,że się poprawią. Na razie Mała rośnie prawidłowo,ale jest to do kontroli. Póki co zostaje clexane 0,4.

Załączniki

• IMG_20180228_131617.jpg
    IMG_20180228_131617.jpg
    346,8 KB · Wyświetleń: 118
Do góry