reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 weź wszystko do lekarza co masz (wszystkie badania i wyniki nie kota czy męża bo masz heh) Wizyta jest na ustalona godzinę czasem zdarzają się pół godzinie opóźnienia. Dr będzie badał ci tarczycy zrobi usg piersi sprawdzi szyjkę na fotelu nawet nerki moze n popatrzeć ale nie na fotelu tylko przez usg- tak dla jasności ;) Nie stresuj się lekarz miły i z wiedzą. Pewnie da ci badania ale zapomniałam jakie.Mi dał allo mrl, test cytotoksyczny reszty nie jestem w stanie sobie przypomnieć.

reklama
@ovli22 żadna nie miała tego leku. Czemu tak kombinuje nie mógł ci dać lametty? Sprawdzalas juz jaki koszt tego twojego leku? Pytam bo może cena się sugerował.

@smerfik88 w Tarnowie 1 wizyta 200zl, każda kolejna 150 :) badania zleca na podstawie twoich aktualnych wyników. Mi dodatkowo przeciwciała 2 kazał zrobić bo mi tego brakowało, mutacje protrombiny i właśnie te wymazy. Robiłam je w Tarnowie w labo u jakiejś jego koleżanki. No i immuno w Krk : kir, nk, allo mlr, test cytotoksyczny i ana 3...
lekarz konkret, nie owija w bawełnę... mi nawet dał pooglądać szyjkę w lusterku :D
A no i męża tez kazał zbadac

Jak w Krakowie idziesz @smerfik88 , to będziesz mieć tylko usg podwozia. Ja zwykle czekałam godzinę do trzech i pół, wwięc opóźnienia są. Mówiłam mu tylko ,że wszyscy zalecają clexane,bo on nie widział potrzeby.

@Marthi, ja z checia cokolwiek z burakami. Uwielbiam je :) Nie mieszkam w Polsce a wiec wizyta w auchan odpada a u nas bezglutenowe jedzenie w sklepach sa tragiczne [emoji19]glownie te gotowe dlatego mi zostaje robienie wszystkiego!
Dziekuje za przepis [emoji8]

@olaa90, na NK sie nie znam i jeszcze nie robilam. A Ty robisz teraz cala diagnostyke? Na jakie wyniki czekasz?
A co do placzu to ja mam to samo, jak tylko sobie pomysle o tym ze tak ciezko mi zajsc to zaraz rycze!

@burczus, a jak z krwawieniem i bolami, dobrze pamietasz ze mowilas ze masz bardzo mocna @? Ja mowilam ze w koncu dostalam krwawienie, ogolnie slabe i prawie w ogole bolu. Kurcze ciezko powiedziec czy to na pewno @, zobaczymy jak dlugo bedzie trwalo!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@JoannaRak czekam na allo mlr, kir i ana 3 no i ten jakiś test cytotoksyczny ... czy pełna to nie wiem do końca... to jest wszysyko takie skomplikowane :o

@matylda23 mocno trzymam kciuki za dzisiejsze prenatalne :) Wierzę,że jest wszystko w porządku;*
@JoannaRak no okres nie odpuszcza. 3 dni potopu...dziś 4 dc więc nieco słabiej:) Co do planu. Planu brak. Napisałam maila do Paśnika i czekam aż mi odpisze. Odpisał jedynie,że popatrzy w moja kartę i coś pomyśli. No to czekam. Na starania mam jeszcze czas, dwa cykle czekać muszę,więc nie naciskam:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zrobiłam betę wczoraj i wyszła 2,37; norma lab brak ciąży poniżej 2,7 ale w ub. tyg. miałam <0,1 wiec rośnie...
Testy ciążowe negatywne.
Lekarz wczoraj powiedział ze jak po 10 dniach brania luteiny test w dniu spodziewanej miesiączki wychodzi negatywny to ciąży nie ma i wypisał mi skierowanie na drożność...

Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie u lekarza i przepisał mi na stymulację owulacji "ETRUZIL " brał ktoś go !
Podobno jest to odpowiednik lamette i clo .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ovli niestety nie słyszałam :/
Dziekuje dziewczyny za pomoc. W czwsrtek wizyta u dr P. Dziewczyny jakie badania zleca lekarz? Ile kosztuje wizyta? I czy sa opóźnienia? Czy idzie to sprawnie? Sorry za tak dużo pytań ale się troche stresuje

@matylda23 wszystko będzie dobrze.... Trzymam kciuki i oczywiscie daj jutro znac co i jak. Informowalas dr P o planowanym leczeniu czy nie?
Smarfik przede wszystkim zalezy to od tego co juz masz ale mysle, że zrobi ci taki przegląd jakiego jeszcze nie miałaś :D
@Lili81 nie mogę rozczytac tych twoich wyników kochana, ja tu mam podane jakieś 2 wyniki. Na które bardziej się zwraca uwagę owierntujesz się? Na te 1? Czy na ta aktywność po 2 h?

Nk % specyficznej aktywności - 13
Nk % specyficznej aktywności po 2 h - 30.08....
Ola ja miałam aktywność 17 % i sie udało tylko przy matypredzie :)

@Karooola28 a który masz dc?

reklama
Do góry