reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino bardzo się cieszę, że jesteście już w domu. A królewicz prześliczny [emoji8]
@Funia90 oj biedna ty, na pewno jesteś już wykończona ale dasz radę. Dla Asieńki wszystko [emoji7] oby jutro był ten dzień [emoji8]
@marshia przykro mi [emoji26]
@roxie123 ja na wizycie u P. usłyszałam, że on od zawsze twierdzi, że we trójkę lepiej się w ciążę zachodzi [emoji23]
Dziewczynki do dzieła mój brzucho też za chwilę będzie do wzięcia [emoji4] zaczynamy 9 miesiąc [emoji7]

1517267481-e6492a05a09e538c-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wiem ,ze wiele z Was a nawet wszytskie chcualyby byc na moim miejscu i ja chetnie to miejsce dzis odstapie co by kazda poczula jak to jest hihi

Ja wczoraj jednak zle zrozumilam,skurcze sa co 4 min
Ale kazdy na 100 i okolo minuty.
Z reszta w czwartek tez juz tak bylo,potem troszke sie rozregulowalo i znow ,takze Asiula ilez mozna odpusc matce bo sil brak.
Jakos “pospalam” ,czekam na wizyte.
Okolo 8/9

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 mój Ty bidoku [emoji8] ja Ci pisałam że dziś urodzisz ;*
@matylda23 @matulkaa śliczne brzuszki biorę fluidki [emoji4] [emoji8]
@kas90 [emoji8]

Melduję że żyje [emoji23] w sumie to jest ok , ale zasnęłam z bólem głowy i się obudziłam z takim uciskiem troszkę mi się buja jak wstałam do wc i lekko niedobrze ale to minie także będę żyć [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wiem ,ze wiele z Was a nawet wszytskie chcualyby byc na moim miejscu i ja chetnie to miejsce dzis odstapie co by kazda poczula jak to jest hihi

Ja wczoraj jednak zle zrozumilam,skurcze sa co 4 min
Ale kazdy na 100 i okolo minuty.
Z reszta w czwartek tez juz tak bylo,potem troszke sie rozregulowalo i znow ,takze Asiula ilez mozna odpusc matce bo sil brak.
Jakos “pospalam” ,czekam na wizyte.
Okolo 8/9

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby akcja w końcu się rozkreciła i moja imienniczka przestała tak męczyć. Zaczęła po drugiej stronie brzusia [emoji12] Kciuki za łagodne przyjście na świat malej Asieńki!!!

czytam co kilka stron staram się wyłapać co u Was. Ciągle z kciukami zacisnietymi za waleczne babeczki.
@roxie123 wizyta odbyta u dr no i sświetnie za re aż do czytam plan.@Funia90 no przeglądaj tej szyjce żeby Asienke wypuściła.

@marshia te raczyska Ehh czy jest coś gorszego...kochana nie nastawia się na przegrana pewnie będzie cholernie ciężko bo nie ma nic gorszego niż widzieć cierpienie kochanych przez nas osób. Mam nadzieje ze wczoraj razem z wybitnym winem wypiłam łzy i dziś pójdziesz walczyć o mamę i z mama z Tym uśmiechem na twarzy który tak dobrze ze zdjęć znamy.

@bea25ta pokaż kruszynke [emoji7]

Takie moje pytanie jeszcze w razie ciąży... clexan będę brać ale czy brac acard? Boję się tych krwiakow bo dużo z Was to miało

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 to, ze walnęła epopeje :D :D :D ważne, że masz ten wiatr w żaglach :*
@olaa90 genetralnie doktor nie czyta, chyba, ze mu sie pacjentki pchają :p pytaj dziewczyn na ktora sa godzine jak przyjdziesz i pilnuj swojej
@asia669 bardzo mi przykro, wiem, przez co przechodzisz :(
@matulkaa @matylda23 piekne brzuszki :) @Funia90 no nie bądź sknera i daj w końcu ten swój :*
@marshia przytulam :(

Do góry