reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Hatice zeby kogos oznaczyc to przed nikiem wstawiasz @ i piszesz pelny nick z cyferkami i znakami specjalnymi jak sa. Tak jak pisze do ciebie.

@dżoasia na wozku to mi nie zalezy. Ja jestem w zasadzie na poczatku, czekam na skurcze albo odejscie wod bo inne rzeczy juz sie zadzialy. Jesli ktg jest ok to nie wywoluja. Dopiero po 41tc. Jak do srody nie urodze to zrobia masarz szyjki. No chyba ze jutro zdecyduja o przyjeciu na oddzial. Jednak mala szansa. Ostatnie ktg bylo ladne skurcze pod 70 niemal regularne 17 h a potem wszystko sie rozlazlo. Porod nie jest taki prosty jak myslalam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Hatice zeby kogos oznaczyc to przed nikiem wstawiasz @ i piszesz pelny nick z cyferkami i znakami specjalnymi jak sa. Tak jak pisze do ciebie.

@dżoasia na wozku to mi nie zalezy. Ja jestem w zasadzie na poczatku, czekam na skurcze albo odejscie wod bo inne rzeczy juz sie zadzialy. Jesli ktg jest ok to nie wywoluja. Dopiero po 41tc. Jak do srody nie urodze to zrobia masarz szyjki. No chyba ze jutro zdecyduja o przyjeciu na oddzial. Jednak mala szansa. Ostatnie ktg bylo ladne skurcze pod 70 niemal regularne 17 h a potem wszystko sie rozlazlo. Porod nie jest taki prosty jak myslalam

@Destino próbowałam jakoś rozładować napięcie i choć na chwilę wywołać uśmiech czy coś :) Rozumiem stres, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :) Może fochem zarzuć na Małego to mu się głupio zrobi i wyjdzie ;) :*

@Destino Kochana ja wiem ze juz jesteś zmęczona... Bardzo Cię rozumiem... Ja rodzilam w 41 t. c. U Ciebie coś zaczyna się dziać, masz rozwarcie i skurcze :-* a co do wymiany zdań i informacji o Maluchach mamy prywatna konwersacje i chyba nawet @kas90 pytała się Ciebie i @Funia90 czy chcecie do nas dołączyć :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino kochana tak czułam , że już zmęczona jesteś czekaniem strachem o poród o syna itd. Jeszcze troszkę i doczekasz się to będą piękne chwile zobaczysz obiecuję Ci to , będziesz wyć ze szczęścia i zapomnisz o wszystkich niedogodnościach a z czasem potęsknisz za brzuszkiem ale to potem. Kasia założyła nam watek córeczki taki ukryty tam @agatush @bea25ta @kas90 i ja wymieniamy się tematem kupek jeśli będziesz chciała to Cię dopiszemy tam wymieniamy te nasze poglądy rady itd

@Hatice cieszę się , że mogę być dla Ciebie inspiracją dlatego właśnie tu jestem długa to była droga i Bardzo kręta ale wierz nie żałuję ani jednego grosza wydanego kilometra przejechanego do prof.

@dżoasia niech on tylko sie rusza reszte wytrzymam. Tego najbardziej sie boje

@agatush mowilam, ze chetnie juz dolacze, tylko nie mam o czym mowic jeszcze. No i milkne bo troche mnie skurcze mecza, a potem sie rozlaza i jestem tylko coraz bardziej zmeczona. Boje sie, ze nie bede miala sily na porod.

@Porzeczka1234 jestem zmeczona. Nawet lekarz kazal mi wracac do domu i jak najwiecej spac. Tylko juz miejsce ciezko znalezc. Moj brzuch zaczal opadac, ale maly dobil waga i jest wielki. Ani usiasc, ani stac, a najgorzej lezec. Tak jak pisalam dzoasi. Byle maly sie ruszal. Reszte chyba wytrzymam.

@dżoasia niech on tylko sie rusza reszte wytrzymam. Tego najbardziej sie boje

@agatush mowilam, ze chetnie juz dolacze, tylko nie mam o czym mowic jeszcze. No i milkne bo troche mnie skurcze mecza, a potem sie rozlaza i jestem tylko coraz bardziej zmeczona. Boje sie, ze nie bede miala sily na porod.

@Porzeczka1234 jestem zmeczona. Nawet lekarz kazal mi wracac do domu i jak najwiecej spac. Tylko juz miejsce ciezko znalezc. Moj brzuch zaczal opadac, ale maly dobil waga i jest wielki. Ani usiasc, ani stac, a najgorzej lezec. Tak jak pisalam dzoasi. Byle maly sie ruszal. Reszte chyba wytrzymam.

To Cię dodajemy :-) Nataniel się urodzi to będziesz pisała :-) Kochana ja wiem, że już brak Ci sił i się boisz, ale dasz radę!!! Zobacz ile już za Tobą!! Już naprawdę moment do spotkania z synkiem :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino rozumie ja czułam się na koniec ciąży jak foka która nie mogła sobie znaleźć nigdzie miejsca. Będzie dobrze dasz radę urodzić towarzyszy temu wydarzeniu duża adrenalina położna Ci pomoże życzę Ci aby jak najszybciej akcja się zaczęła i aby syn już był z Wami cały i zdrowy.

reklama
@Destino co by nie było to maluszek juz za chwile bedzie na swiecie! Na pewno straszny stres ta końcówka nie wyobrazam sobie szczerze mowiac ale mam nadzieje wszystko przede mna.
Czekamy na maluszka zwalniaj brzuszrk bo kolejka chętnych sie ustawia ;)

Do góry