reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoasia chcialabym znacznie ograniczyc u siebie cukry juz nie pije herbaty z cukrem kawy w ogole nie pije a ciagle mam ochote na cos słodkiego słyszalam ze po niej sie nie chce wiec wole zapytac czy go prawda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@dżoasia chcialabym znacznie ograniczyc u siebie cukry juz nie pije herbaty z cukrem kawy a ogole nie pije a ciagle mam ochote na cos słodkiego słyszalam ze po niej sie nie chce wiec wole zapytac czy go prawda
Nie wiem, moze tak a moze nie:p musisz wyprobowac na wlasnej skorze. Jest tez taki suplement diety insulan - zastanawialam sie nad nim.bo ma fajny naturalny sklad ale nie ma badan jesli chodzi o stosowanie gurmaru w ciazy, a ze bylam przed transferem.to zrezygnowalam. Z suplementow jeszcze chrom ogranicza chec na slodkie. A z doswiadczenia powiem tyle - porzadne sniadanie, takie naprawde do syyyta, nie dopuszczanie do glodu, podjadac tylko surowymi warzywami, a jak przychodzi ochota na slodkie to zagryzac orzechami, mimo ze sa tak samo kaloryczne jak czekolada to akurat o niebo zdrowsze:) dla zaspokojenia checi na slodkie do orzechow dorzucic morelki, ta suszona morwe wlasnie i kilka rodzynek.
Jakis czas temu mialam faze na owsianke - tarte jablko z jogurtem i platkami zytnimi, a zeby bylo slodko to rodzynki, zurawina (ponoc jej zdrowotne dzialanie daje wlasnie najlepsze efekty jak sie ja.zjada z jablkiem) i morwa. Na to gora orzechow, pestek slonecznika, dyni itp. Najlepiej zrobic duzo wczesniej zeby platki namokly i zeby byla w poblizu jak dopada chec na slodkie :)

@dżoasia no tak przez neta mozna dostac dziekuje;) sproboje sie rozejrzec w miescie a jak tam nie bedzie to zamowie przy okazji narazie chce zrobic sobie wlasnie batony energetyczne z orzechami sezamem slonecznikiem miodem i platkami owsianymi sproboje przemycic troche orzechów bo ostatnio jem ich bardzo mało ;)

@dżoasia no tak przez neta mozna dostac dziekuje;) sproboje sie rozejrzec w miescie a jak tam nie bedzie to zamowie przy okazji narazie chce zrobic sobie wlasnie batony energetyczne z orzechami sezamem slonecznikiem miodem i platkami owsianymi sproboje przemycic troche orzechów bo ostatnio jem ich bardzo mało ;)
tylko takie batony jeśli na surowo to oki a jeśli pieczone to pamiętaj, że miód powyżej 40 stopni C traci swoje właściwości prozdrowotne i staje się tylko mieszanką glukozy i fruktozy. Jeśli wersja pieczona to do sklejenia możesz użyć banana :)

Ale się zrobiło dietetycznie na wątku :D

reklama
@kas90 kochana testuj jeszcze za 2 dni ;*
Lubię brokuł kalafior fasolkę sz. Marchew buraki papryka salata kapusta szpinak : nie wiem zbytnio jak smakuje bakłażan ani cukinia [emoji14]

@marshia dzięki za info [emoji8]

Moje zakupy dzisiejsze nie wiem jeszcze co sie z czego robi do konca hehe i nie wiem czy tuńczyka będę lubiec a jutro M z młyna przywiezie mąki [emoji4] jeszcze ten zamiennik cukru muszę zamówić drogi bardzo erytol 40zl za kg :/
1515955433-bf1512e1b226b260-aaaaaa.jpeg
1515955437-900b17a7cdc65faa-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry