reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Dziewczyny a pila ktoras z Was albo brała morwę?
dżoasia
Fanka BB :)
Ja czasem pije herbate i jadam suszone owocki, ale nie jakos regularnie, zeby powiedziec czy od samego tego sa jakies efekty. Na pewno nie zaszkodzi skoro wszyscy polecaja na regulacje gospodarki weglowodanowejDziewczyny a pila ktoras z Was albo brała morwę?
dżoasia
Nie wiem, moze tak a moze nie musisz wyprobowac na wlasnej skorze. Jest tez taki suplement diety insulan - zastanawialam sie nad nim.bo ma fajny naturalny sklad ale nie ma badan jesli chodzi o stosowanie gurmaru w ciazy, a ze bylam przed transferem.to zrezygnowalam. Z suplementow jeszcze chrom ogranicza chec na slodkie. A z doswiadczenia powiem tyle - porzadne sniadanie, takie naprawde do syyyta, nie dopuszczanie do glodu, podjadac tylko surowymi warzywami, a jak przychodzi ochota na slodkie to zagryzac orzechami, mimo ze sa tak samo kaloryczne jak czekolada to akurat o niebo zdrowsze dla zaspokojenia checi na slodkie do orzechow dorzucic morelki, ta suszona morwe wlasnie i kilka rodzynek.@dżoasia chcialabym znacznie ograniczyc u siebie cukry juz nie pije herbaty z cukrem kawy a ogole nie pije a ciagle mam ochote na cos słodkiego słyszalam ze po niej sie nie chce wiec wole zapytac czy go prawda
Jakis czas temu mialam faze na owsianke - tarte jablko z jogurtem i platkami zytnimi, a zeby bylo slodko to rodzynki, zurawina (ponoc jej zdrowotne dzialanie daje wlasnie najlepsze efekty jak sie ja.zjada z jablkiem) i morwa. Na to gora orzechow, pestek slonecznika, dyni itp. Najlepiej zrobic duzo wczesniej zeby platki namokly i zeby byla w poblizu jak dopada chec na slodkie
dżoasia
Pisalam @roxie123 o tej hurtowni JAWO - ja tam kupuje wszystkie bakalie i te zdrowe rzeczy. Przyprawy tez maja super, tylko dostawa trwa 1-2 tygodnie wiec trzeba cierpliwie poczekac@dżoasia a gdzie suszoną morwę można kupić kurcze widziałam tylko herbaty suplementow chcialabym uniknąć dzieki za rady
D
Deleted member 170039
Gość
@dżoasia no tak przez neta mozna dostac dziekuje sproboje sie rozejrzec w miescie a jak tam nie bedzie to zamowie przy okazji narazie chce zrobic sobie wlasnie batony energetyczne z orzechami sezamem slonecznikiem miodem i platkami owsianymi sproboje przemycic troche orzechów bo ostatnio jem ich bardzo mało
dżoasia
tylko takie batony jeśli na surowo to oki a jeśli pieczone to pamiętaj, że miód powyżej 40 stopni C traci swoje właściwości prozdrowotne i staje się tylko mieszanką glukozy i fruktozy. Jeśli wersja pieczona to do sklejenia możesz użyć banana@dżoasia no tak przez neta mozna dostac dziekuje sproboje sie rozejrzec w miescie a jak tam nie bedzie to zamowie przy okazji narazie chce zrobic sobie wlasnie batony energetyczne z orzechami sezamem slonecznikiem miodem i platkami owsianymi sproboje przemycic troche orzechów bo ostatnio jem ich bardzo mało
Ale się zrobiło dietetycznie na wątku
reklama
roxie123
@kas90 kochana testuj jeszcze za 2 dni ;*
Lubię brokuł kalafior fasolkę sz. Marchew buraki papryka salata kapusta szpinak : nie wiem zbytnio jak smakuje bakłażan ani cukinia [emoji14]
@marshia dzięki za info [emoji8]
Moje zakupy dzisiejsze nie wiem jeszcze co sie z czego robi do konca hehe i nie wiem czy tuńczyka będę lubiec a jutro M z młyna przywiezie mąki [emoji4] jeszcze ten zamiennik cukru muszę zamówić drogi bardzo erytol 40zl za kg :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Lubię brokuł kalafior fasolkę sz. Marchew buraki papryka salata kapusta szpinak : nie wiem zbytnio jak smakuje bakłażan ani cukinia [emoji14]
@marshia dzięki za info [emoji8]
Moje zakupy dzisiejsze nie wiem jeszcze co sie z czego robi do konca hehe i nie wiem czy tuńczyka będę lubiec a jutro M z młyna przywiezie mąki [emoji4] jeszcze ten zamiennik cukru muszę zamówić drogi bardzo erytol 40zl za kg :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: