reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś ja mam nadzieję i będę się o to modlić , że to błąd pomiaru każda ręka lekarza inna 2mm to nie wiele a zmienia całkowicie sytuację wierzę że będzie dobrze i tego się trzymam. Kochana przytulam Cię wirtualne bo wiem , że co bym nie napisała twój niepokój będzie ogromny do następnej wizyty

@magda1208 a ja Ciebie ściskam

Przyjechalam do domu,przytuliłam córke,popłakałyśmy razem. Ja nie wierzę w cuda.za duża ta dyzproporcja. Chciałabym miec dla Was inne wiesci,ale zycie pisze swoje scenariusze. Jest mi tak cholernie przykro:(

Burczus przykro mi.mam jednak nadzieje, ze sytuacja sie rozwiaze.

Dziewczyny. Troche mnie nie bylo potrzebowalam odpoczac i troche odciac sie od wszystkiego. Wybaczcie, ze Was nie nadrobie

@magda1208 dziekuje za dobre mysli i fluidy

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia kiedy testujesz? Robisz sikańca czy prosto na betę? Nieustająco [emoji110]️[emoji110]️
Z sikaczami ostatnio nie chcialam miec nic wspolnego ale przyznam szczerze, ze teraz kilka czeka w szufladzie :D ale nie wiem co bedzie pierwsze;) beta w poniedzialek jak nie scykorze;) 6dpt a sikacze moze po pozytywnej becie hahatak na odczarowanie, do skubane nigdy nie pokazaly 2 kresek

reklama
@Porzeczka1234 jedziemy do Warszawy do Lewandowskiego i do invitro bedziemy podchodzic. Tylko jeszcze nie wiem czy w Poznaniu czy w Warszawie.

Synek dobrze. Zdrowy, usmiechniety i przekochany :-)

U mnie wszystko ok. Nadal nie mam weny na czytanie o in vitro, maz zamowil mleczko tylko chyba srednie bo w kapsulkach. Duzo czasu poswiecam na kolorowanie i odpoczynek

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry