reklama
@marshia no to wiesz co moim zdniem Twój organizm ma problem z pozbieraniem się po tych tabletkach i poronieniu. Jak dla mnie powinnaś dostać antykoncepcję żeby organizm wrócił do normy i to zaraz po zabiegu... tzn poronieniu. Bo widać że biedakowi czegoś brakuje. Pewnie swój wpływ maja jeszcze stres jaki przechodzisz, zmień tego przystojniaka Bo widać że niestety ale nie ogarnia tego. A to on siedzi od roku w Twojej pochwie i już powinien...
@Magda82.. to jakieś inne leki ? Ja po zabiegu pomimo moich chorób dostałam na dwa tygodnie tabletki. Bo lekarz powiedział że boi się że mój organizm tego nie ogarnie nawet przez następne pół roku. I teraz i Endo i komórki i pękanie mam ładne. Myślę że to była jego dobra decyzja. Chociaż mówił to samo. Tylko że wiedział że to nie jest długoterminowe leczenie. Tylko na zasadzie kopa. Ale tak jak mówię tutaj lekarz powinien zadecydować.
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@Magda82.. popieram mnie genetyk powiedziała żadnych tabletek antykoncepcyjnych przy mutacji mthfr
roxie123
marshia
Pewnie się skonczy na dropsach anty na miesiąc Strasznie po tym ostatnim poronieniu zeswirowalo wszystko u mnie.
@Magda82.. mam glucko 500 2x1
@Magda82.. mam glucko 500 2x1
reklama
@roxie123 dokładnie jak piszę ilis genotyp bx ma większość społeczeństwa więc tragedi nie ma. A znajdź sobie gdzieś w postach Berty ona to ładnie pisała. Ale pewnie musisz się cofnąć z parę miesięcy tak na sierpień
@marshia dlatego coś na pewno musisz już z tym zrobić. Bo to po prostu za długo trwa. Jak nie tabletki anty to może sam estrogeny ? nie wiem kurczę Endo 6,5 mm to też wcale nie takie złe. .. Sydor mi mówił że on prowadzi ciążę na Endo 3 , 4 mm bo nie ma szansy żeby było większe. Tylko mi się wydaje że po prostu u Ciebie gospodarka hormonalna trochę upadła. I tak jak pisałam myślę że stres też ma tutaj kluczowe znaczenie.
@marshia dlatego coś na pewno musisz już z tym zrobić. Bo to po prostu za długo trwa. Jak nie tabletki anty to może sam estrogeny ? nie wiem kurczę Endo 6,5 mm to też wcale nie takie złe. .. Sydor mi mówił że on prowadzi ciążę na Endo 3 , 4 mm bo nie ma szansy żeby było większe. Tylko mi się wydaje że po prostu u Ciebie gospodarka hormonalna trochę upadła. I tak jak pisałam myślę że stres też ma tutaj kluczowe znaczenie.
Podziel się: