reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia no to wiesz co moim zdniem Twój organizm ma problem z pozbieraniem się po tych tabletkach i poronieniu. Jak dla mnie powinnaś dostać antykoncepcję żeby organizm wrócił do normy i to zaraz po zabiegu... tzn poronieniu. Bo widać że biedakowi czegoś brakuje. Pewnie swój wpływ maja jeszcze stres jaki przechodzisz, zmień tego przystojniaka Bo widać że niestety ale nie ogarnia tego. A to on siedzi od roku w Twojej pochwie i już powinien...

@Magda82.. to jakieś inne leki ? Ja po zabiegu pomimo moich chorób dostałam na dwa tygodnie tabletki. Bo lekarz powiedział że boi się że mój organizm tego nie ogarnie nawet przez następne pół roku. I teraz i Endo i komórki i pękanie mam ładne. Myślę że to była jego dobra decyzja. Chociaż mówił to samo. Tylko że wiedział że to nie jest długoterminowe leczenie. Tylko na zasadzie kopa. Ale tak jak mówię tutaj lekarz powinien zadecydować.

Zawał znowu... a dzisiaj o to pytałam ... nie wiem z tego nic pomocyyyyy mówi Wam to coś ?? jest bardzo źle ? za każdym razem jak dostaje wyniki to aż mnie ściska w żołądku ...
kir.jpg

Przepraszam za post pod postem nie umiałam wyżej zdj wstawić

Załączniki

• kir.jpg
    kir.jpg
    178,9 KB · Wyświetleń: 740
@Ilis91 aha nic z tego nie kumam :< zanim pójdę na wizytę to chyba kręćka dostane... czyli jednak coś tam wyszło tak ? pewnie się nie dogrzebie tego gdzie to pisały :/
Jak się czujesz ?

Czy któraś ma pojęcie o co to chodzi ?

reklama
@roxie123 dokładnie jak piszę ilis genotyp bx ma większość społeczeństwa więc tragedi nie ma. A znajdź sobie gdzieś w postach Berty ona to ładnie pisała. Ale pewnie musisz się cofnąć z parę miesięcy tak na sierpień :D

@marshia dlatego coś na pewno musisz już z tym zrobić. Bo to po prostu za długo trwa. Jak nie tabletki anty to może sam estrogeny ? nie wiem kurczę :( Endo 6,5 mm to też wcale nie takie złe. .. Sydor mi mówił że on prowadzi ciążę na Endo 3 , 4 mm bo nie ma szansy żeby było większe. Tylko mi się wydaje że po prostu u Ciebie gospodarka hormonalna trochę upadła. I tak jak pisałam myślę że stres też ma tutaj kluczowe znaczenie.

Do góry