reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino ja właśnie uważam,ze to jednak matematyka :) jak coś nie gra to wynik za holerke nie wyjdzie (wynik=bobas). To u mnie albo jednak zabrakło clexane albo diabeł głębiej tkwi... to tylko badania pokażą dziada...
choć może faktycznie clexane bo zarodek teraz był widoczny poprzednio nie a teraz już się rozrzedzać aspiryna zaczęłam mimo mojego aptt ponad normę:) no cóż, czas pokaże, lekarz mam nadzieje znajdzie wroga i będę mogła się okrzyknąć mianem matki Polki nie tylko w przedszkolu. Dobrej nocy kochana ;*;*

reklama
@nafoczka oczywiscie, ze tesknimy (nawet za spotkaniem). A Chodakowskiej zazdroszcze
Troszkę się uśmialam bo to zabrzmiało jakbyś zazdrościla Chodakowskiej spotkania ze mną :D

@Ilis91 tez sądzę że może to być po badaniu i wierzę że będzie dobrze :)

@kas90 @Porzeczka1234 @@agatush musze chyba wam pokazać swojego "knypka", przy kim stanie tam je :)

Dziewczyny mi na wizycie prof w Novum tlumaczyl ze biorac acard i clexane odrazu mozna zbyt mocno rozrzedzic krew na samym poczatku kiedy wszystko jest kolokwialnie po naszemu ;) zbyt małe i dopiero co sie wyksztalca no i moze poplynac...
Dlatego oni zalecaja acard 100 mg a od pozytywnej bety 0,6 clexane.
Ale warto @dżoasia @anetkruczek abyscie o to zapytaly na wizycie u Pani prof i podzielily sie z nami :D
@Ilis91 Trzymam mocno kciuki!! ✊✊ Musi byc dobrze!
@marzycielka81 Nie poddawaj sie kochana, tak to jest z tymi najlepszymi lekarzami.. Dzwonimy i dzwonimy, w koncu ich zmeczysz ;)
@burczuś Trzymam mocno kciuki za powtorke bety!!!✊✊
@magda1208 Juz niedlugo wizyta i na pewno cos sie wyjasni jaki plan na przyszlosc.
@mickey* U mnie Pasnik zaleca steryd i ja chyba sama czuje, ze to dobra droga dla mnie. Jednak tak jak mowilam teraz odpoczywam, jade na narty i relaksuje sie z winkiem :p
@dżoasia Co do metyli to Jerzak ich zupelnie nie zaleca na pewno nie same. Mozna brac je w femibionie ale ona stanowczo zaleca 5 mg syntetyku i w Novum tak samo.
W ogole znalazlam artykul, ze syntetyk zbija cytotoksycznosc komorek nk. Takze moze cos w tym jest.

@Ilis91 współczuję przeżyć oby się więcej nic takiego nie zdarzyło a fasolka Cię nie straszy bo wtedy Ty się denerwujesz a to nie dobrze dla dzieciatka. Na szczęście ja trochę wyluzowalam ale zaraz zacznę się stresować przed prenatalnymi

@olaa90, a co wynalazlas ciekawego jesli chodzi o witaminy prenatalne. Bo ja wlasnie teraz szukam cos bardziej naturalnego bo tak jak mowisz w tych zwyklych jest wszystko a to chcialabym uniknac. Poki co to ja biore tylko kwas foliowy.

reklama
@marzycielka81, ja tez probuje do Lewandowskiego sie umowic. ZObaczymy jak mi sie uda, napisalam email i zobaczymy czy tak bedzie latwiej. Na stronie ich jest bezposredni email do Joanny ktora umawia z nim, napisalam tam moja historie ale od razu przyszla wiadomosc ze odpisze w ciagu kilku dni. Z tego co ja obserwuje to on jest mega popularny ale niesamowicie dobry dlatego trzeba sie w cierpliwosc uzbroic.
Ja to sobie teraz poczekam, napisalam do Pasnika i Lewandowskiego, jak nie dostane zadnych odpowiedzi do konca tygodnia to w nastepnym tygodniu bede dzwonic.

Do góry