reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino no tak, wy kochane mamusie (tuż tuż,albo niektóre już) jesteście tego najlepszym przykładem <3

@dżoasia i bądź tu mądry człowieku...ale może masz odp i musisz wrócić do poprzedniej suplementacji :oo:

A badalysvie mężów pod katem mthfr ?

@magda1208 , Madziu Ty wysłałaś do genesis prawda? Po jakim czasie zadzwonili z info ze materiał się nadaje?

reklama
Ola ja po zabiegu poszlam spac ale zabieg mialam o 21 i wypuscili mnie na nastepny dzien. Fizycznie czulam sie dobrze.

@iveo to mnie pocieszylas.

Ilis jedz na Ip.

@bertha slowo klucz in vitro. Za kazdym razem o to pytali. Jak nie mialam in vitro to nie jestem ciekawym przypadkiem i serio ale to chyba swiadczy tez o klinice jak ktos nie moze oddzwonic od 3 dni i po kudzku powiedziec wybierz sobie pani innego lekarza.

Dzoasia ja nie pomoge.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Olaa90 sama do nich dzwon. Do genesis. Oni tam maja czas. Ja tez do nich zawozilam i po tygodniu sama musialam dzwonic. Wyniki mialy byc po 3 tygodniach i trzeba bylo sie upominac

Ola ja po zabiegu poszlam spac ale zabieg mialam o 21 i wypuscili mnie na nastepny dzien. Fizycznie czulam sie dobrze.

Ilis jedz na Ip.

@bertha slowo klucz in vitro. Za kazdym razem o to pytali. Jak nie mialam in vitro to nie jestem ciekawym przypadkiem i serio ale to chyba swiadczy tez o klinice jak ktos nie moze oddzwonic od 3 dni i po kudzku powiedziec wybierz sobie pani innego lekarza.

Dzoasia ja nie pomoge.
Marzycielka, wybrałaś samego guru, Lewandowskiego. Ma forach piszą ze on głównie ciężkimi przypadkami sie zajmuje, wiec moze dlatego cieżko o termin, jesli dopiero rozpoczynasz przygodę z in vitro.. nie zrażaj sie do kliniki, naprawdę ich polecam. Lewy nawet na spotkaniach jest zabiegany i w pośpiechu. Takze trzeba sie na to przygotować.
Moze akurat trafiłaś w taki pracowity okres w klinice... nie wiem... nie poddawaj sie, dzwon.

Ilis jedz na Ip.

Dzoasia ja nie pomoge.

Marzycielka ja słyszałam, że Lewandowski właśnie przyjmuje te trudniejsze przypadki, już z jakąś historią IVF ale faktycznie zamiast zwodzić to mogliby powiedzieć, że przyjmie Cię lub nie i poszukałabyś kogoś innego. Jakby nie było to Novum ponoć ma świetne labo embriologiczne więc jeśli nie masz tam daleko to może popytaj o innego dr. Jak chcesz to zajrzyj na wątek Kto po in vitro i tam jest dużo dziewczyn z Novum, podpowiedzą do kogo iśc najlepiej :)

@marzycielka81 spokojnie kotku na pewno się dodzwonisz mi do wydaje że takie nie odbieranie to bardziej że względu na zbliżający się okres świąteczny o_O wiele instytucji w grudniu delikatnie mówiąc pracuje z dupy :D

@dżoasia tak utrzymał jej ciążę i niczym tego nie zbijal bo się nie dało po prostu. Tzn na pewno mi mówił że miała heparyne 0,8. Aaaa to przepraszam to ja sie nie znam myślałam że 5 dzien będzie ok. bo że to bedzie jak by u nas 10 dni po owu. Bo u nas większość bierze heparyne od testu.

@Ilis91 być może to od badania tak jak piszą dziewczyny bo my tu jestesmy takie bardzo ukrwione kobiety, daj znać co u Ciebie i czy wszystko ok. ♡

@olaa90 u nas nie badalismy m na mhtfr. Zdaje sie, ze wieksze znaczenie ma to u rodzicielki, bo to jej cialo wytwarza mikrozakrzepy, ktore uposledzaja funkcje lozyska. Dziecko jest niedostatecznie dotlenione i umiera. Ola to wszystko to nie matematyka, ze 2+2=bobas. U niektorych tak wychodzi. U innych ten wynik sie niesprawdza, a u jeszcze innych potrzeba nowej jednej lub obu skladowych, by osiagnac taki wynik. Wiadomo natomiast, ze trzeba probowac.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 spokojnie kotku na pewno się dodzwonisz mi do wydaje że takie nie odbieranie to bardziej że względu na zbliżający się okres świąteczny o_O wiele instytucji w grudniu delikatnie mówiąc pracuje z dupy :D

@dżoasia tak utrzymał jej ciążę i niczym tego nie zbijal bo się nie dało po prostu. Tzn na pewno mi mówił że miała heparyne 0,8. Aaaa to przepraszam to ja sie nie znam myślałam że 5 dzien będzie ok. bo że to bedzie jak by u nas 10 dni po owu. Bo u nas większość bierze heparyne od testu.

@Ilis91 być może to od badania tak jak piszą dziewczyny bo my tu jestesmy takie bardzo ukrwione kobiety, daj znać co u Ciebie i czy wszystko ok. ♡
Anet ja u Was właśnie nie w temacie jestem, z tego co się orientuję, to w przypadku ifv chyba dają od transferu lub wcześniej, pewnie ze względu na to, że przy ivf jest "pewniak" tzn na pewno zapłodniona komórka, zarodek, teoretycznie dobrze rokujący o to ma tez pomóc w zagnieżdżeniu. A przy naturalsach nie wiadomo czy do zapłodnienia doszło, czy zarodek się rozwija itp więc pewnie nie chcę niepotrzebnie faszerować... Nie znam się...

reklama
Do góry