reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino no tak, wy kochane mamusie (tuż tuż,albo niektóre już) jesteście tego najlepszym przykładem <3

@dżoasia i bądź tu mądry człowieku...ale może masz odp i musisz wrócić do poprzedniej suplementacji :oo:

A badalysvie mężów pod katem mthfr ?

@magda1208 , Madziu Ty wysłałaś do genesis prawda? Po jakim czasie zadzwonili z info ze materiał się nadaje?

reklama
Ola ja po zabiegu poszlam spac ale zabieg mialam o 21 i wypuscili mnie na nastepny dzien. Fizycznie czulam sie dobrze.

@iveo to mnie pocieszylas.

Ilis jedz na Ip.

@bertha slowo klucz in vitro. Za kazdym razem o to pytali. Jak nie mialam in vitro to nie jestem ciekawym przypadkiem i serio ale to chyba swiadczy tez o klinice jak ktos nie moze oddzwonic od 3 dni i po kudzku powiedziec wybierz sobie pani innego lekarza.

Dzoasia ja nie pomoge.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Olaa90 sama do nich dzwon. Do genesis. Oni tam maja czas. Ja tez do nich zawozilam i po tygodniu sama musialam dzwonic. Wyniki mialy byc po 3 tygodniach i trzeba bylo sie upominac

Ola ja po zabiegu poszlam spac ale zabieg mialam o 21 i wypuscili mnie na nastepny dzien. Fizycznie czulam sie dobrze.

Ilis jedz na Ip.

@bertha slowo klucz in vitro. Za kazdym razem o to pytali. Jak nie mialam in vitro to nie jestem ciekawym przypadkiem i serio ale to chyba swiadczy tez o klinice jak ktos nie moze oddzwonic od 3 dni i po kudzku powiedziec wybierz sobie pani innego lekarza.

Dzoasia ja nie pomoge.
Marzycielka, wybrałaś samego guru, Lewandowskiego. Ma forach piszą ze on głównie ciężkimi przypadkami sie zajmuje, wiec moze dlatego cieżko o termin, jesli dopiero rozpoczynasz przygodę z in vitro.. nie zrażaj sie do kliniki, naprawdę ich polecam. Lewy nawet na spotkaniach jest zabiegany i w pośpiechu. Takze trzeba sie na to przygotować.
Moze akurat trafiłaś w taki pracowity okres w klinice... nie wiem... nie poddawaj sie, dzwon.

Ilis jedz na Ip.

Dzoasia ja nie pomoge.

Marzycielka ja słyszałam, że Lewandowski właśnie przyjmuje te trudniejsze przypadki, już z jakąś historią IVF ale faktycznie zamiast zwodzić to mogliby powiedzieć, że przyjmie Cię lub nie i poszukałabyś kogoś innego. Jakby nie było to Novum ponoć ma świetne labo embriologiczne więc jeśli nie masz tam daleko to może popytaj o innego dr. Jak chcesz to zajrzyj na wątek Kto po in vitro i tam jest dużo dziewczyn z Novum, podpowiedzą do kogo iśc najlepiej :)

@marzycielka81 spokojnie kotku na pewno się dodzwonisz mi do wydaje że takie nie odbieranie to bardziej że względu na zbliżający się okres świąteczny o_O wiele instytucji w grudniu delikatnie mówiąc pracuje z dupy :D

@dżoasia tak utrzymał jej ciążę i niczym tego nie zbijal bo się nie dało po prostu. Tzn na pewno mi mówił że miała heparyne 0,8. Aaaa to przepraszam to ja sie nie znam myślałam że 5 dzien będzie ok. bo że to bedzie jak by u nas 10 dni po owu. Bo u nas większość bierze heparyne od testu.

@Ilis91 być może to od badania tak jak piszą dziewczyny bo my tu jestesmy takie bardzo ukrwione kobiety, daj znać co u Ciebie i czy wszystko ok. ♡

@olaa90 u nas nie badalismy m na mhtfr. Zdaje sie, ze wieksze znaczenie ma to u rodzicielki, bo to jej cialo wytwarza mikrozakrzepy, ktore uposledzaja funkcje lozyska. Dziecko jest niedostatecznie dotlenione i umiera. Ola to wszystko to nie matematyka, ze 2+2=bobas. U niektorych tak wychodzi. U innych ten wynik sie niesprawdza, a u jeszcze innych potrzeba nowej jednej lub obu skladowych, by osiagnac taki wynik. Wiadomo natomiast, ze trzeba probowac.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 spokojnie kotku na pewno się dodzwonisz mi do wydaje że takie nie odbieranie to bardziej że względu na zbliżający się okres świąteczny o_O wiele instytucji w grudniu delikatnie mówiąc pracuje z dupy :D

@dżoasia tak utrzymał jej ciążę i niczym tego nie zbijal bo się nie dało po prostu. Tzn na pewno mi mówił że miała heparyne 0,8. Aaaa to przepraszam to ja sie nie znam myślałam że 5 dzien będzie ok. bo że to bedzie jak by u nas 10 dni po owu. Bo u nas większość bierze heparyne od testu.

@Ilis91 być może to od badania tak jak piszą dziewczyny bo my tu jestesmy takie bardzo ukrwione kobiety, daj znać co u Ciebie i czy wszystko ok. ♡
Anet ja u Was właśnie nie w temacie jestem, z tego co się orientuję, to w przypadku ifv chyba dają od transferu lub wcześniej, pewnie ze względu na to, że przy ivf jest "pewniak" tzn na pewno zapłodniona komórka, zarodek, teoretycznie dobrze rokujący o to ma tez pomóc w zagnieżdżeniu. A przy naturalsach nie wiadomo czy do zapłodnienia doszło, czy zarodek się rozwija itp więc pewnie nie chcę niepotrzebnie faszerować... Nie znam się...

reklama
Do góry