reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Trochę się tu udzielam, ale głównie podczytuję i szukam jakichś "ciekawostek" oraz poznaję opinie różnych lekarzy, do których chodzą tu dziewczyny na temat poronień :) Troszkę smutny ten wątek, jak zresztą w nazwie, ale dziewczynki waleczne jak i "u nas" na wątku ivf :p
Asiulka u mnie rozjechane cytokiny wyszły, dość wysokie komórki nk i mutacja mthfr hetero, czyli ta łagodniejsza. Czy "tylko" to jest nie tak, to się okaże... Ja dość łagodnie przeszłam poronienie, bo nie licząc niewielkiej bety w czerwcu nigdy nie byłam w ciąży i po 7 latach starań chyba nie całkiem do mnie dotarło, że w niej jestem, zresztą od początku czułam, że coś jest nie tak, więc też nie było jakiejś euforii, a potem tyle czasu się to wszystko wlekło, że miałam czas, żeby oswoić się z sytuacją. Tak naprawdę płakałam tylko w dniu krwotoku i potem we Wszystkich Swiętych jak pojechałam zapalić znicz za moje Aniołki przy pomniku dziecka utraconego. Na razie nie roztrząsam porażki, tylko myślę co zrobić, żeby kolejny raz się udało donosić. Z dalszą diagnozą i Ciebie to dobra droga, myślę, że jakiś konkretny plan przed kolejnym podejściem uda ci się ustalić i będzie sukces w końcu :)

Dziekuje, juz postanowilam ze nic nie robie dopoki nie bede wiedziec co sie dzieje. Troche ciezko bo mialam 9 zarodkow i jak mowia lekarze najlepsze juz uzylam ale z drugiej strony doczytuje ze wszystkie co sa blastkami maja szanse, i na to licze! Zostaly mi jeszcze 4!

reklama
@burczuś czuje że jest idealnie,beta taka jak należy na zdrową ciąże;)
@bertha przeczytaj sobie o Colostrum immune, ja zamawiam, :pjedyny colostrum który stumuluje do produkcji interleukine 10:)
@JoannaRak witaj,przykro mi z powodu kolejnej duszyczki która się boryka z takim problemem ale tu znajdziesz sporo wskazówek, i pomocy :)
@zosiak współczuje sytuacji, niezwracaj uwagi na takie nie dorzeczności
@czarna_mala where are you my darling???:D
@anetkruczek :-*
@nafoczka co u Was?
Mickey skąd takie info o tym colostrum?? Masz jakąś ciekawą stronkę?? :) Też bym zamówiła, bo u mnie IL10 słabiutka :)

@Porzeczka1234 bardzo bardzo ci dziękuję. Czekałam na nie bo idę jutro do Sydora skonsultowac co mysli o mojej immunologii. Pocieszyły mnie te wyniki bo myslalam ze bez interleukiny 10 w normie nie ma szans na dobra ciaze a jednak!
@mickey* ja też poproszę informację o colostrum

reklama
Do góry