reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Trochę się tu udzielam, ale głównie podczytuję i szukam jakichś "ciekawostek" oraz poznaję opinie różnych lekarzy, do których chodzą tu dziewczyny na temat poronień :) Troszkę smutny ten wątek, jak zresztą w nazwie, ale dziewczynki waleczne jak i "u nas" na wątku ivf :p
Asiulka u mnie rozjechane cytokiny wyszły, dość wysokie komórki nk i mutacja mthfr hetero, czyli ta łagodniejsza. Czy "tylko" to jest nie tak, to się okaże... Ja dość łagodnie przeszłam poronienie, bo nie licząc niewielkiej bety w czerwcu nigdy nie byłam w ciąży i po 7 latach starań chyba nie całkiem do mnie dotarło, że w niej jestem, zresztą od początku czułam, że coś jest nie tak, więc też nie było jakiejś euforii, a potem tyle czasu się to wszystko wlekło, że miałam czas, żeby oswoić się z sytuacją. Tak naprawdę płakałam tylko w dniu krwotoku i potem we Wszystkich Swiętych jak pojechałam zapalić znicz za moje Aniołki przy pomniku dziecka utraconego. Na razie nie roztrząsam porażki, tylko myślę co zrobić, żeby kolejny raz się udało donosić. Z dalszą diagnozą i Ciebie to dobra droga, myślę, że jakiś konkretny plan przed kolejnym podejściem uda ci się ustalić i będzie sukces w końcu :)

Dziekuje, juz postanowilam ze nic nie robie dopoki nie bede wiedziec co sie dzieje. Troche ciezko bo mialam 9 zarodkow i jak mowia lekarze najlepsze juz uzylam ale z drugiej strony doczytuje ze wszystkie co sa blastkami maja szanse, i na to licze! Zostaly mi jeszcze 4!

reklama
@burczuś czuje że jest idealnie,beta taka jak należy na zdrową ciąże;)
@bertha przeczytaj sobie o Colostrum immune, ja zamawiam, :pjedyny colostrum który stumuluje do produkcji interleukine 10:)
@JoannaRak witaj,przykro mi z powodu kolejnej duszyczki która się boryka z takim problemem ale tu znajdziesz sporo wskazówek, i pomocy :)
@zosiak współczuje sytuacji, niezwracaj uwagi na takie nie dorzeczności
@czarna_mala where are you my darling???:D
@anetkruczek :-*
@nafoczka co u Was?
Mickey skąd takie info o tym colostrum?? Masz jakąś ciekawą stronkę?? :) Też bym zamówiła, bo u mnie IL10 słabiutka :)

@Porzeczka1234 bardzo bardzo ci dziękuję. Czekałam na nie bo idę jutro do Sydora skonsultowac co mysli o mojej immunologii. Pocieszyły mnie te wyniki bo myslalam ze bez interleukiny 10 w normie nie ma szans na dobra ciaze a jednak!
@mickey* ja też poproszę informację o colostrum

reklama
Do góry