reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 Kochana mnóstwo kobiet w wieku rozrodczym ma Pco mimo prawidłowych cykli. Ja też mam zawsze owulacje, nie mam nadwagi ani nadmiernego owłosienia.W ciąże zachodzę w pierwszym cyklu. Zero objawów jednak podwyższone Amh i ewentualnie krzywa cukrowa da Ci odpowiedz. Również obraz jajników w usg w 4dc. Też należy rozróżnić PCO od PCOS.

Pco może mieć wpływ ponoć na utrzymanie ciąży i są badania, że branie gluckophage pomaga w jej utrzymaniu. Tutaj mnóstwo dziewczyn to bierze.

To badanie ca to jest na stan zapalny? @Ilis91 Czy co konkretnie kto Ci to zlecił?

reklama
@olaa90 jesli Ty masz taka krew to wydaje mi sie ze clexene nie jest dla Ciebie tak jak mowisz. Najlepiej skonsultowac to z lekarzem. ile ciazy stracilas? Badalas moze nk? A czy Twoj partner byl badany? mysle ze @IIis91 ma racje:) choc to noe moja dzialka ale moze zobacz u tego lekarza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@pixi.nova @Ilis91 dziekuje wam!! Porobie to co mi się uda przed 1 wizyta u Przybycienia żeby już z czymś pojechać :* na razie byle by przeżyć wtorek......

@zosiak to jest 2 obumarła ciąża. Tylko teraz to chociaż jest zarodek bo poprzednio nie było wogole go widać... tych nk nie badałam, mąż tez nie badany (prócz podstawowych tarczyca, morfologia).

@olaa90 najwazniejsze ze masz plan dzialania. Teraz troche odpocznij nie zalamuj sie wiem ze to nie pocieszenie ale wszystko siedzi w naszych glowach to nie Twoja wina ze tak wyszlo a co do planowania @pixi.nova ciezko czasem przewidziec co sie stanie w zyciu nie da sie wszystkiego zaplanowac.
Dziewczyny ja nie dawno wrocilam do domu jak zwykle nastreaowalam sie przed prezentacja a bylo spoko:D i najwazniejsze ze juz mam ja z glowy nie wiem czemu czasmi takie nerwy i stres jest i takie pierdy czlowiek przezywa. Jutro ciezki dzien do czwartku pragne juz swieta i meza.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny Ilis91 dziękuję za pamięć, tak miałam wczoraj być u dr ,ale córka się mi rozchorowala i nie chciałam jej zostawiać samej w domu ,więc tak byłam dzis u dr, niestety ciaza się zakończyła pęcherzyk ciążowy zmniejszył się zarodek obumarl ,dr mówi że już cos sie rozwarstwia ,mam odstawić leki i czekać na poronienie [emoji22]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry