reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta gratulacje, faktycznie królewna duża pannica, ucałuj ją od cioci forumowej, jak ty się czujeśz?jak znioslaś cc?jak już nabierzesz sił to napisz do nas i czekam na fotkę twojego cudu

@bertha a u ciebie jeszcze jakies objawy doszły oprócz opryszczki?:D:D:D
u mnie opryszczka się ze mną zabawiła i zmylila u mnie jedna kreska:ptakże jeśli jedna z nas ma mieć dwie kreski na teście to będziesz to Ty berciu:D

@bertha a u ciebie jeszcze jakies objawy doszły oprócz opryszczki?:D:D:D
u mnie opryszczka się ze mną zabawiła i zmylila u mnie jedna kreska:ptakże jeśli jedna z nas ma mieć dwie kreski na teście to będziesz to Ty berciu:D
:)
Ale to jeszcze wcześnie przecież! Druga kreseczka się jeszcze może pojawić :) u mnie 9dpo i dzisiaj jedna krecha ale jeszcze jest czas na skreślenie cyklu. :)
Więcej objawów brak.

@Nadia_n musisz byc zdrowa, tak samo do szczepien....
@marshia ?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Do szczepien to na pewno zdrowa zupelnie,ale do badania mlr i test limfocykotoksyczny z katarem myslycie ze nie moge,zadzwonie jutro do Lodzi bo nie usmiecha mi sie znowu przekladac termin,ale dziekuje za odpowiedz

reklama
@bertha przestrzykuje zawartość do drugiej strzykawki, od „tylka” strony... a potem delikatnie wkładam tłok, usuwam pecherzyki powietrza przez stukanie palcem w strzykawkę a potem zostaje już tylko podanie zastrzyku. Kropla nie ucieknie [emoji41] Przy tej „operacji” trzeba zachować wszelka ostrożność i higienę. I na początek polecam spróbować z jakaś wolną strzykawką [emoji41] bo ja zmarnowałam jedną na początku [emoji85]
@marshia mocno za mamę [emoji110]️[emoji110]️
@mokka25 tule kochana.
@burczuś piękny byłby prezent [emoji7] mocne [emoji110]️[emoji110]️
@bea25ta [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ witaj Milenko. Rośnij zdrowo. A mamie mówię: gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry