reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta gratulacje, faktycznie królewna duża pannica, ucałuj ją od cioci forumowej, jak ty się czujeśz?jak znioslaś cc?jak już nabierzesz sił to napisz do nas i czekam na fotkę twojego cudu

@bertha a u ciebie jeszcze jakies objawy doszły oprócz opryszczki?:D:D:D
u mnie opryszczka się ze mną zabawiła i zmylila u mnie jedna kreska:ptakże jeśli jedna z nas ma mieć dwie kreski na teście to będziesz to Ty berciu:D

@bertha a u ciebie jeszcze jakies objawy doszły oprócz opryszczki?:D:D:D
u mnie opryszczka się ze mną zabawiła i zmylila u mnie jedna kreska:ptakże jeśli jedna z nas ma mieć dwie kreski na teście to będziesz to Ty berciu:D
:)
Ale to jeszcze wcześnie przecież! Druga kreseczka się jeszcze może pojawić :) u mnie 9dpo i dzisiaj jedna krecha ale jeszcze jest czas na skreślenie cyklu. :)
Więcej objawów brak.

@Nadia_n musisz byc zdrowa, tak samo do szczepien....
@marshia ?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Do szczepien to na pewno zdrowa zupelnie,ale do badania mlr i test limfocykotoksyczny z katarem myslycie ze nie moge,zadzwonie jutro do Lodzi bo nie usmiecha mi sie znowu przekladac termin,ale dziekuje za odpowiedz

reklama
@bertha przestrzykuje zawartość do drugiej strzykawki, od „tylka” strony... a potem delikatnie wkładam tłok, usuwam pecherzyki powietrza przez stukanie palcem w strzykawkę a potem zostaje już tylko podanie zastrzyku. Kropla nie ucieknie [emoji41] Przy tej „operacji” trzeba zachować wszelka ostrożność i higienę. I na początek polecam spróbować z jakaś wolną strzykawką [emoji41] bo ja zmarnowałam jedną na początku [emoji85]
@marshia mocno za mamę [emoji110]️[emoji110]️
@mokka25 tule kochana.
@burczuś piękny byłby prezent [emoji7] mocne [emoji110]️[emoji110]️
@bea25ta [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ witaj Milenko. Rośnij zdrowo. A mamie mówię: gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry