reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@monia0208 Też mam w planach wizyte w Tarnowie w środę
@burczuś Ja myślę podobnie jak dziewczyny że to za wcześnie na objawy po tabletkach :) i miałam takie po tabletkach ale w ilości 16 sztuk :D więc... czekamy na super piękny test z dwiema czerwonymi kredkami :)
Kreskami znaczy :D ♡♡

reklama
@Destino - dziękuję za wyjaśnienie, chyba faktycznie zrobię to badanie... I tak stwierdziliśmy, że chyba w grudniu odpuścimy staranki więc wtedy mogłabym zbadać, ale cholerka.. okres powinnam dostać 24.12 :/ Zobaczymy jak wyjdzie.
Jakoś ten koniec roku mnie stresuje, raz, że styczeń 2016 był dla nas ch***jowy brzydko mówiąc, poronienie i przeboje z mamą i ich domem, a dwa... w tym roku robimy u nas i wigilie (na jakieś 12 osob) i sylwestra (na jakies 16 osob), więc organizacji, nerwów i pracy będzie od cholery i chyba to nie bedzie sprzyjac poczatkom ciąży... Jestem tak zawieszona jak pol roku temu, gdy sie balam wykonac jakikolwiek krok. To straszne.

@monia0208 - spokojnie, na pewno pojawi się jeszcze serduszko! ;*

@Ilis91 twój taki ładny kształtny a mój jakiś dziwny jest, boję sie ze to może być puste jajo ,anetkruczek to może nam sie uda zobaczyć, choc może będę mało rozmowna ehh

@burczus chwyc sobie fald skoru niedaleko pepka, tak 1-2 cm ood pepka wklowasz igle. Opor skory jest normalny i trzeba go pokonac, natomiast jak czujesz bol to sprobuj znalezc inne miejsce. Wkluwasz igle do konca i powoli wtlaczasz heparyne. Jak czujesz pieczenie to mozesz lekko docisnac igle glebiej, albo lekko uniesc. Jak skonczysz wyciagasz igle. Ja zawsze potem rozmasowuje, bo przewaznie potem lekko piecze, ale jak rozmasowuje, to przestaje. Mnie zastrzyki nie bola. Jesli boli szukam innego miejsca. U mnie bol oznacza, ze trafilam na zyle i bedzie krwiak. Czasem cialo jest bardziej wrazliwe i jak mocniej scisniesz fald skory to wbijasz sie bezbolesnie. Im wiecej zrobisz zastrzykow w rozne miejsca, z boku u gor, czy u dolu pempka to znajdziesz te miejsca gdzie nie czujesz bolu. No i zastrzyk pod katem 90 stopni do brzucha. Mam nadzieje, ze ci to pomoze.

@marshia wiem co znaczy miec wiek na karku i musiec czekac. Dzis jednak tez wiem, ze czasem po prostu trzeba, bo zycie nie rozpieszcza. W zeszlym roku przy staraniach w 3 mce odszedl tesc. Naprawde znam ten bol trudnosci. Wiec dzis ci powiem, ze 2,3mce do pol roku to naprawde niewielka roznica. A jak dasz sobie wytchnienie na ten czas ze staraniami, a wezmiesz to na spontan to moze naprawde pomoc. Zajmij sie tym co przynosi zycie. A maluszek niech zostanie w sferze waszej wzajemnej milosci. "Robieniem" dzieci zajmiesz sie jak ogarniesz sprawe mamy i swiat. Dobrze czasem zajac glowe czyms innym. Teraz jestem madra. Szkoda ze wczesniej nie bylam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry